Pages Menu
Categories Menu

Posted on mai 9, 2017 in Economic, International, Politic | 0 comments

Premierul Sorin Grindeanu, în vizită la Viena

Prim-ministrul Sorin Grindeanu și delegația de miniștri au ajuns la Viena, unde, pe parcursul zilei de marți, sunt programate mai multe întrevederi, inclusiv cu Christian Kern, cancelarul Austriei.

Din delegația oficială care îl însoțește pe premierul Grindeanu în vizita sa în Austria fac parte ministrul afacerilor externe, Teodor Meleșcanu, ministrul economiei, Mihai Tudose, ministrul pentru mediul de afaceri, comerț și antreprenoriat, Alexandru Petrescu, și ministrul delegat pentru afaceri europene, Ana Birchall.

Marți, prim-ministrul Sorin Grindeanu va avea o întrevedere cu Christian Kern, cancelarul Austriei, la Cancelaria Federală. Ulterior, cei doi oficiali vor avea o întâlnire tete-a-tete, care va fi urmată de un prânz de lucru și de o conferință comună de presă.

Totodată, marți după-amiază, șeful Executivului va participa la o masă rotundă de afaceri româno-austriacă, găzduită de Camera Economică a Austriei — WKÖ, și va avea discuții bilaterale cu reprezentanți ai companiilor austriece.

Vizita premierului Grindeanu la Viena se va încheia cu o întâlnire cu guvernatorul landului Austria Inferioară, Johanna Mikl-Leitner, care va avea loc marți seară, la Palais Niederösterreich.

 

http://www.digi24.ro/stiri/actualitate/grindeanu-in-vizita-la-viena-a-plecat-cu-o-cursa-de-linie-la-clasa-economic-720330

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.