Pages Menu
Categories Menu

Posted on aug. 1, 2016 in Economic, Politic | 0 comments

Îi solicit public domnului ministru Ghinea să ne spună câte contracte s-au semnat pe Programul Operațional de Competitivitate

deputat2

Îi solicit public domnului ministru al Fondurilor Europene Cristian Ghinea să ne spună câte contracte s-au semnat pe Programul Operațional de Competitivitate din cele 166 de proiecte de finanțare a cercetării în valoare de 403 milioane de euro.

După cum şi-a asumat domnul ministru în cadrul audierii publice din data de 27 iunie de la Comisia pentru afaceri europene din Camera Deputaţilor: “La 1 august se termină contractarea pentru axa dedicată cercetării. Vorbim de 403 milioane de euro, pentru cercetare. Deci s-a rezolvat problema aceasta, nu mai este blocată”.

Dacă domnul ministru este prea preocupat de ghinionul istoric şi de sarcina viitoarelor guvernări şi pierde din vedere prioritățile mandatului său, pentru împrospătarea memoriei îi aducem aminte de promisiunea făcută în cadrul audierii la comisia noastră, în care îşi asumă data de 1 august pentru finalizarea contractării pentru axa dedicată cercetării. Mai jos, fragmentul din cadrul audierii:

0 Comments

Trackbacks/Pingbacks

  1. Câte contracte s-au semnat până astăzi, 1 august, pe Programul Operațional pentru Competitivitate, domnule ministru Ghinea? | Ana Birchall - […] La audierea de la Comisia pentru afaceri europene din data de 27 iunie, domnul ministru al Fondurilor Europene, Cristian…

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.