Pages Menu
Categories Menu

Posted on sept. 23, 2016 in Comunicate, International, Politic | 0 comments

Delegaţia Comisiei pentru afaceri europene din Adunarea Naţională a Franţei va efectua, în perioada 24-27 septembrie, o vizită oficială în România

deputat2

Delegaţia Comisiei pentru afaceri europene din Adunarea Naţională a Franţei va efectua, în perioada 24-27 septembrie, o vizită oficială în România

ANUNŢ DE PRESĂ

 

Delegaţia Comisiei pentru afaceri europene din Adunarea Naţională a Franţei, condusă de doamna Danielle Auroi, preşedinta comisiei, va efectua, în perioada 24-27 septembrie a.c., o vizită oficială în România, la invitaţia preşedintelui Comisiei pentru afaceri europene din Camera Deputaţilor, Ana Birchall. Din delegaţie mai fac parte deputaţii Pierre Lequillier, Christophe Caresche şi Jérôme Lambert, vicepreşedinţi ai Comisiei pentru afaceri europene din Adunarea Naţională a Franţei. Delegația franceză va avea, luni, 26 septembrie, la ora 14:30, o întrevedere cu membrii Comisiei pentru afaceri europene din Camera Deputaţilor, în sala de şedinţă a comisiei. Pe agenda discuțiilor se vor afla aspecte care ţin de relaţia bilaterală şi subiecte la zi la nivel european, precum evoluţiile în ce priveşte gestionarea migraţiei, Politica Europeană de Vecinătate, Politica Regională şi Politica Agricolă Comună.

“În mandatul meu am acordat o importanță deosebită diplomației parlamentare, iar această vizită este parte a strategiei pe care am promovat-o ca abordare în sprijinul cooperării și consolidării domeniului afacerilor europene, precum și a politicii externe a României. În același context, am militat pentru identificarea și promovarea soluțiilor adecvate la provocările curente”, a declarat preşedintele Comisiei pentru afaceri europene din Camera Deputaţilor, Ana Birchall.

Presa este invitată să participe la eveniment. Accesul reprezentanților mass-media acreditați la Camera Deputaților se face pe la intrarea S2. Jurnaliștii care doresc să participe la ședința publică și nu sunt acreditați la Parlament, sunt rugați să trimită o cerere de acreditare temporară, fie prin fax la 021-312.08.27, fie prin e-mail la adresa [email protected].

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.