Pages Menu
Categories Menu

Posted on sept. 12, 2016 in Comunicate, International, Politic | 0 comments

Ambasadorul Slovaciei în România va prezenta, marţi, prioritățile președinției slovace a Consiliului Uniunii Europene în Comisia pentru afaceri europene din Camera Deputaţilor

official

Ambasadorul Slovaciei în România va prezenta, marţi, prioritățile președinției slovace a Consiliului Uniunii Europene în Comisia pentru afaceri europene din Camera Deputaţilor

ANUNŢ DE PRESĂ

 

Ambasadorul Extraordinar și Plenipotențiar al Slovaciei în România, Excelenţa Sa domnul Ján Gábor va prezenta, marţi, 13 septembrie a.c., prioritățile președinției slovace a Consiliului Uniunii Europene în Comisia pentru afaceri europene din Camera Deputaţilor. Întâlnirea membrilor Comisiei pentru afaceri europene cu ambasadorul Slovaciei pentru prezentarea priorităților președinției slovace va avea loc, începând cu ora 14:00, în sala de şedinte a Comisiei pentru afaceri europene a Camerei Deputaţilor, nivel P.

“Mandatul preşedinţiei slovace a Consiliului UE vine într-un moment foarte dificil, în care Uniunea Europeană trebuie să gestioneze, pentru prima dată în istoria sa, retragerea unui stat membru, precum şi criza migraţiei, lupta împotriva terorismului şi a tuturor ameninţărilor emergente de securitate. În acest context complicat și tensionat, președinția slovacă şi-a propus menţinerea unităţii, coerenţei şi rezistenţei Uniunii Europene la provocările interne şi externe, lucruri care pot fi încă realizate atât timp cât va exista unitate şi solidaritate în iniţiativele noastre, acţionând totodată pentru restabilirea încrederii între statele membre UE”, a declarat preşedintele Comisiei pentru afaceri europene din Camera Deputaţilor, Ana Birchall, înaintea şedinţei pentru prezentarea priorităților președinției slovace a Consiliului Uniunii Europene.

Presa este invitată să participe la eveniment. Accesul reprezentanților mass-media acreditați la Camera Deputaților se face pe la intrarea S2. Jurnaliștii care doresc să participe la ședința publică și nu sunt acreditați la Parlament, sunt rugați să trimită o cerere de acreditare temporară, fie prin fax la 021-312.08.27, fie prin e-mail la adresa flux@cdep.ro.

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.