Pages Menu
Categories Menu

Posted on oct. 1, 2017 in Personal, Social | 0 comments

Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice

În imagine, alături de domnul Neculai Gheorghiu, din satul Tuleşti, comuna Dragomireşti, Vaslui – veteran din cel de-Al Doilea Război Mondial

În fiecare an, prima zi a lunii octombrie este dedicată celor mai vârstnici dintre noi, părinților, bunicilor sau străbunicilor noștri. Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice ne amintește că pentru a putea privi cu speranţă în viitor avem datoria de a-i preţui şi de a-i respecta pe seniori.
Mă gândesc astăzi cu recunoştinţă la bunica mea, Cătălina, care m-a format ca om şi m-a educat în cel mai frumos şi autentic mod cu putinţă. Mulţumesc în acestă zi părinţilor mei care au făcut eforturi şi sacrificii pentru a avea o educaţie aleasă.
Chiar dacă avem o dată dedicată persoanelor vârstnice, cred că în fiecare zi avem datoria de a ne strădui ca, prin faptele noastre, să le luminăm universul în fiecare clipă.
La mulți ani tuturor persoanelor vârstnice care înțeleg că vârsta nu este decât un număr care nu te împiedică să trăiești frumos și demn în această lume, trecând cu seninătate peste orice obstacol.
La mulţi ani tuturor ce trăiesc frumos amurgul existenţei!

 

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.