Pages Menu
Categories Menu

Posted on mart. 20, 2010 in Social | 1 comment

Va rog sa il ajutam pe Mile

Mile este internat la Spitalul Judeţean Timişoara, bd. Iosif Bulbuca nr. 10, la terapie intensivă.  O septicemie i-a afectat multe organe, printre care plămânii, rinichii şi ficatul – nici unele dintre acestea nu funcţionează acum în parametri normali. Este conectat la aparatele de respirat artificial şi se lucrează la repararea rinichilor. Simultan i se face hemodializă, pentru a-i curăţa sângele de la infecţia cauzată de septicemie.
S-ar putea să fie nevoie de un transplat de lob de ficat.
Pentru toate astea trebuie mult sânge. Deocamdată nu poate fi transportat la Cluj.
Institutul Naţional de Hematologie Transfuzională ne-a confirmat că se pot face donații oriunde în țară și orice grupă de sânge. Trebuie specificat că donația se face pentru Mile Cărepnișan, internat la Spitalul Județean Timișoara. Apoi, cei de la centrul respectiv trebuie să trimită un fax la centrul de sânge din TM, la numărul 0256.482.520, pentru confirmare.
Noi ne-am mobilizat și încercăm să strângem lume să meargă la donat. Aici e o listă unde se pot înscrie (cei care nu știu exact cum se face): https://spreadsheets.google.com/ccc?key=0AhIEk_td_qBHdGJTRTNMQjBnZU5MWUc4V0c0TDZva2c&hl=en
Pe site-ul următor sunt detalii despre cine poate dona și unde http://doneazasange.ro/.

Va rog sa il ajutam pe Mile. Multumesc.

Ana

UPDATE: Astazi, 22 martie, Mile a decis sa plece spre o lume mai buna. Dumnezeu sa il odihneasca!. Sincere condoleante sotiei, familiei si prietenilor lui Mile!

1 Comment

  1. S-a dus…

    A trait intens, punandu-si deseori viatza in pericol pentru ca noi sa putem fi informati la prima mana din zonele de criza ale planetei. Cine stie, poate de la asa ceva i s-a tras si boala de care a murit.

    Dumnezeu sa il odihneasca in pace.

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.