Pages Menu
Categories Menu

Posted on nov. 28, 2008 in Jurnal de campanie, Social | 0 comments

Mesaj primit prin e-mail

Va multumesc pentru acest mesaj primit pe e-mail

Unde esti tu Tepes, Doamne! Ca-n America nu esti!
            TOTAL CANDIDATI LA CAMERA DEPUTATILOR: 25!!!
De unde au rasarit Doamne? Oare stiu toti unde e America sau Canada? Sau daca aici locuiesc si romani?
            Partide politice, asociatii entice, independenti, cu totii dornici de un scaun in Parlamentul Romaniei.  Lipseste o singura asociatie; cea a romanilor din America si Canada.  Asa ne trebuie! 
            Sa ne conduca ANNAMARIA DANCS? – o cantareata de mana a doua, care dupa partidul din care face parte ne va canta ” Az a szep” si „Hop te Jiga”
            Sau independentul TIMOC CONSTANTIN-CIUCIU – „Ciuciu?” asta va realizea daca si in parlament va fi tot atat de convingator ca si in dezbaterile publice de la New York ori Seattle.
            Sau STEFAN MOVILA? – urmarit penal pentru nu stiu ce afaceri cu locomotive? (Poate scapa sub imunitatea parlamentara).
            Sau MIRCEA LUBANOVICI? – un proaspat pensionar, fost frezor, cu liceu la seral? Un om care refuza dezbaterile publice.  Apropo stimati candidati cu pretentii la scaunul de deputat, in parlament trebuie vorbit, sustinut proiecte, luptat pentru schimbarea in bine a tarii.  Dezbaterile publice nu sunt ocazii in care candidatii arunca cu r…. (noroi) unii in altii ci ocazii de a arata cine e mai bun si cine merita increderea electoratului.
            Dupa cum a-ti procedat, domnule Lubanovici, ati demonstrat ca nu sunteti mai breaz decat pantofarul de trista amintire(macar Ceausescu vorbea public), cu toate ca sunteti membru de baza al PD-L de …. o luna si jumatate. (Oare se da spaga si la candidatura?)
            Sau ANA BIRCHALL? – ce daca e avocata, ce daca e doctor in drept cu diploma obtinuta la Yale? Ce daca are experienta parlamentara? Ce daca ar fi cea mai capabila sa ne reprezinte? Pe mine comunistii nu m-au lasat sa promovez pe motiv ca eram intelectual si mai mult; aveam origini nesanatoase, cu toate ca pe atunci PSD nu exista.
            Pregateste TEPES 24 de sulite ca unul dintre ei scapa …. va fi deputat!

 

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.