Pages Menu
Categories Menu

6 Comments

 1. Am spus profund impresionat,insa ma vad obligat sa repet ;pentru mine
  in ultima perioada,nu a existat surpriza mai placuta.Sincer trebuie sa
  marturisesc,cand a aparut am considerat ca vrea ‘sa fie vazut la tele ‘sa
  impresioneze pe cineva,sau a facut un pariu pe care se ambitiona sa-l
  castige.Prezenta sa de copil,cu un accent usor strain mi-au intarit con
  vingerea.Nedumerirea a fost de scurta durata. Cand a inceput sa cante,am crezut ca este o farsa,ca este dublat si face playbak,pentru a
  distra publicul.Ascultam nedumerit si inca neincrezator,pana cand am
  observat,fizionomia transformata de surprindere a celor din juriu,erau
  uimiti,precum sala si telespectatorii.Viitorul lui acum a inceput si ii do
  resc, o cariera stralucita,este exceptional

  • Ovidiu
   in primul rand bine ai venit pe acest blog. Narcis este un model pentru generatia lui care trebuie ajutat si promovat…si a aratat inca odata ca aparentele pot insela!

 2. Moisescu ştie ce este aceea un contra-tenor (castrati)? Sunt impresionat. 😀

  Mă îndoiesc însă că vocea nu i se va schimba în următorii ani, mai ales pentru că interpretează nu natural, ci în falset, dar probabil va putea fi un tenor bun dacă se ţine de „sportul” ăsta.

  Neplăcut impresionant am fost când am auzit reacţia tatălui. Şi nu am putut să nu-mi aduc aminte de propria-mi copilărie şi de momentele în care mama îmi tot spunea să nu mai urlu când făceam vocalize. 😀

  • Bibliotecaru
   improtant este ca a continuat sa se incurajeze singur si sa nu ia in seama rautatile si ironiile celor din jur. Sper sa continue sa ia in serios si sa studieze pentru ca se vede ca este ceea ce doreste sa faca.

 3. @ Ana Birchall

  Stimată doamnă,
  Poate 90% dintre genii ajung oameni rataţi pentru că nu este nimeni să le descopere genialitatea şi să le încurajeze exprimarea cu gândul că investind într-o persoană fac de fac o investiţie în viitorul unei întregi societăţi. Din nefericire geniile nu pot fi oameni obişnuiţi care fac ceva din care să scoată bani, geniile pot fi sau vârfuri sau amărâţii amărâţilor.

  Un astfel de copil este geniu, pentru că el a reuşit să ajungă pe acest post de youtube şi la o televiziune, deşi nimeni nu credea în el. Asta înseamnă că are o resursă umană cu mult mai mare decât putem noi observa. Mai departe însă este foarte important dacă domnia sa ajunge un mare român sau această emisiune va fi culmea performanţei sale.

  Când „revelaţia” era Costel Busuioc (şi emisiunea pe care a câştigat-o era una asemănătoare cu aceasta), eram printre puţinii care spuneam că nu prevăd un viitor pentru domnia sa, chiar dacă domnia sa are calităţi vocale. Motivul era simplu. Ca zugrav era un extraordinar cântăreţ, ca profesionist însă, era unul dintre profesionişti. Evident că nu aveam cum să reziste şi să concureze cu cei care exersau profesionismul de zece, cincisprezece ani.
  Multă lume m-a făcut cu ou şi oţet pentru ceea ce spuneam, insinuând că nu-s patriot, că-i doresc răul domnului Busuioc. După ce atunci lumea spunea cu mândrie că ascultă zi şi noapte albumul lui Costel Busuioc, după ce venirea lui acasă a fost un triumf şi a luat la rând toate televiziunile… astăzi nu mai ştie nimeni nimic despre el.

  E foarte greu să reuşeşti mai departe.
  Probabil că acest copil va depăşi stadiul de numărul PN 3661, dar ca să ajungă un tenor al Operei Române are nevoie de o investiţie în domnia sa de 20 de ani. Eu unul mă îndoiesc că acest copil va primi din partea părinţilor 20 de ani de atenţie. Lecţiile de canto şi de muzică costă foarte scump, pregătirea pentru admitere este şi ea foarte scumpă, conservatorul este şi el foarte scump, locurile pe la Operă şi Operetă sunt foarte puţine… Credeţi că societatea românească îl va ajuta pe acest tânăr cu ceva? Dacă nu cu nişte bani, măcar cu mersul la Operă pentru ca această instituţie să prospere… Eu mă îndoiesc.

 4. Pentru Bibliotecaru; Stimate Domn, va raspund eu o persoana din aceasta tara care spre deosebire de dumneavoastra sunt la curent cu evolutia tenorului Costel Buasuioc.Costel Busuioc este un fenomen ce a reusit sa parcurga ce altii o fac in zeci de ani .Studiul muzicii clasice a fost si este preocuparea zilnica a tenorului .Inainte de a pleca in Spania a terminat Scoala de Arta Populara sectia Canto din Timisoara .Din timpul concursului si olunga perioada a studiat cu profesori de la conservatorul din Madrid .Dovada a talentului sau a avut oferte de angajare la teatrul de opera Zarzuela din Madrid inca din toamna 2009 .In prezent studiaza in tara .In privinta concertelor sale ,ele au fost atat in 2008 cat si in2009 in toate marile orase din Romania (la unul a fost si Doamna Birchall,va aduceti aminte Doamna?).In toamna anului 2010 dupa studiu intens a lansat inca doua cd-uri ,ocazie de a avea un concert la Targu Mures si la Timisoara .Afost prezent si cu un recital la Targul de carte Gaudeamus de la Bucuresti .La data de 3 decembrie a primit un premiu la Gala Internationala A Celebritatilor de la Madrid .A participat ca invitat cu un recital si la balul Operei Romane cu ocazia noului an .La data de 9;10 ianuarie 2011a fost invitatul special al Filarmonicii din Craiova .Sunt multe de spus despre Costel Busuioc cum ar fi concertele 25la diferite biserici din vest ,cu ocazia craciunului ,mai sunt si aparitiile la televiziune urmarite cu mare interes ….

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.