Pages Menu
Categories Menu

Posted on nov. 28, 2008 in Profesional | 0 comments

Demontarea atacurilor la adresa studiilor si a carierei Anei Birchall

In ultima vreme, pe grupul si site-ul Romani_la_Chicago dar si pe acest blog au aparut numeroase contestatii ale studiilor si activitatii mele profesionale. Nu-mi este greu sa ghicesc nici sursa, nici miza acestor atacuri. Am raspuns pe blog tuturor celor care mi-au cerut explicatii privind studiile si cariera mea. Prezint mai jos un raspuns complet aparut pe grupul si site-ul Romani_la_Chicago.
D-le “Aquarius” sau cum te-oi fi numind…
Prin articolul de mai jos raspund mesajului tau care apare pe site-ul Romani la Chicago “Ana Birchall – o mincinoasa care doreste voturile noastre”.
In primul rand afirmi ca Ana Birchall este “over educated”….poate ca acesta afirmatie se refera la frustrarile unui “under educated” ca si tine…Poate ca ar trebui sa iti mai dai la o parte “bretonul din ochi” si sa intelegi ceea ce inseamna toate aceste “credentials” si ce inseamna termenul “educated”…iti sugerez sa apelezi la un dictionar.
Dupa care poate ar trebui sa dai si tu un “search” pe www.jigsaw.com unde daca cauti numele Ana Birchall vezi clar ca a fost associate la White Case New York. Apoi, trebuie sa precizez, si poate asa te informezi si tu: Ana Birchall are echivalent JD din Romania si apoi a obtinut LLM (masterat) si JSD (doctorat in drept) la Yale Law School. Ana Birchall a fost “associate” la White Case New York. Ajungi partener numai dupa o activitate de 7-8 ani ca si “associate” Iar activitatea “of council” inseamna ca ti se cere expertiza profesionala in cazurile aflate pe rol ale firmei de avocatura si nu presupune o prezenta obligatorie si zilnica in birou.
Detest manipularea si dezinformarea! Iar tu esti un exemplu clar de manipularor si persoana dezinformata! Ma intreb oare cine ti-a dat tema de casa si te-a indrumat in scrierea acestui mesaj….?! Nu e tare greu de ghicit!
Sincer, as putea sa scriu mai multe si sa demontez fiecare fraza din mesajul tau. Dar nu imi pierd vremea cu un frustrat ca si tine.
Sunt foarte multi oameni care cred in Ana Birchall aici in America. Foarte multi romani din diaspora romana de aici, sa si mine, care la un moment dat s-au retras din comunitate tocmai din cauza oamenilor ca si tine care nu fac decat sa arunce cu noroi in cei care au curajul sa se ridice din multime si sa vrea se ne reprezinte. Care au curajul sa isi exprime parerile si proiectele, care au curajul sa ceara votul romanilor de aici si sa le ofere speranta ca aceasta comunitate bolnava, ar putea fi vindecata, ar putea fi reanimata.
Tocmai aceasta educatie, ii permite Anei Birchall sa aiba o sansa reala in a-si putea aduce proiectele la indeplinire.
Sau poate ar trebui sa ne raportam la ceilalti candidati care sunt de-a dreptul jenanti. Poate e mai bine sa alegem o cantareata la mana a doua, sau un om care va face “ciuciu” la fel ca si prenumele dansului, sau poate un urmarit penal pentru nu stiu ce afaceri cu locomotive de prin Romania,sau un proaspat pensionar, fost frezor si cu liceul la seral… Acestia sunt contra candidatii.
Si atunci noi de ce sa nu votam o persoana “over educated” asa cum spui dumnata? De ce sa nu votam un om extraordinar de capabil si inteligent cu doctorat in drept obtinut la Yale? De ce?
Si poate ar mai trebui sa ai curajul si tu sa te semnezi d-le Aquarius….

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.