Pages Menu
Categories Menu

Posted on dec. 1, 2014 in Politic | 0 comments

Ziua Națională a României în imagini

Ca în fiecare an, am ales să continui frumoasa tradiție de a sărbători Ziua Națională a României în mijlocul vasluienilor din colegiul meu şi din județ. La Bârlad, am fost alături de oficialitățile de la nivel local și județean la manifestările legate de Ziua Națională marcate prin depunerea de coroane la mormântul eroilor.

În colegiul meu, am participat în comuna Băcani alături de domnul primar Matei Constantin, de domnul viceprimar Stoica Vasile și de consilierii locali, la evenimentele care au marcat Ziua noastră Națională și le mulțumesc pentru frumoasa organizare. Țin să îi felicit pe minunații copii din Băcani care ne-au oferit o adevărată lecție de istorie prin momentul artistic prezentat.

La Huși, împreună cu domnul primar Ioan Ciupilan, domnul viceprimar Ioan Valeriu Ciupilan am asistat la o paradă militară impresionantă şi am participat la depunerea de coroane pentru eroii neamului. Apreciez profesionalismul și le mulțumesc cadrelor militare, jandarmilor, pompierilor și tuturor celor implicați în parada militară.

Vă invit să urmăriți albumul de amintiri cu români frumoși astăzi de Ziua noastră Națională.

La mulți ani, români, la mulți ani, România!

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.