Pages Menu
Categories Menu

Posted on sept. 12, 2014 in Featured, Politic | 0 comments

Victor Ponta președinte!

Astăzi, la Vaslui, am participat la Congresul Național al Partidului Social Democrat, un eveniment extrem de important pentru viitorul României. Alături de numeroși membri PSD, reprezentanți ai organizațiilor locale, județene și centrale, transmitem un puternic mesaj de susținere a candidatului nostru, al PSD și al aliaților săi, la Președinția României: Victor Ponta.

Validarea candidaturii președintelui PSD Victor Ponta pentru Președinția României, în cadrul Congresului Național PSD, reprezintă un gest de responsabilitate politică față de România. Premierul Victor Ponta a dovedit și dovedește, prin fapte, nu prin vorbe, că putem construi o Românie puternică, prin promovarea unui model politic, social și economic care a reparat imaginea României în lume, care ne-a amintit de mândria de a fi român și care a adus cea mai mare creștere economică din istoria ultimilor ani. Este momentul să privim cu încredere într-un viitor construit pentru toți românii, nu împotriva lor, așa cum a făcut regimul lui Traian Băsescu, continuat acum de Klaus Iohannis.
Politicile promovate de regimul lui Traian Băsescu și de ai săi, Vasile Blaga și Klaus Iohannis, nu numai că au trădat voturile a 7,4 milioane de români, dar au dărâmat economia națională, sădind discordie în societate. Ultimii 10 ani au fost 10 ani de ură, dezbinare, cu măsuri economice de austeritate, care au adus sărăcie, în timp ce regimul promovat de Băsescu a tăiat nu numai pensii și salarii, dar și speranța într-un viitor mai bun pentru ei și pentru copiii lor.
În deplin contrast cu politicile anti-naționale ale regimului Băsescu și ale continuatorilor săi, PSD și aliații săi au construit un model economic care înseamnă creștere economică, măsuri de relaxare fiscală, dar și grijă pentru cei nevoiași, reparând nedreptățile trecutului. În plan extern, premierul Victor Ponta și executivul pe care-l conduce au redeschis ușile cancelariilor europene și au reclădit relațiile cu prietenii și partenerii noștri externi, reașezând, astfel, România pe harta Europei și a lumii.
La Alba Iulia, acolo unde s-a înfăptuit Marea Unire, Congresul Național PSD a început să redea speranța a milioane de oameni, încrezători într-un un proiect de țară și într-un model de președinte care să unească românii și să elimine dictatura non-valorilor din politica românească. Votul din noiembrie este unul dintre cele mai importante voturi care s-au dat și se vor da în România. Este vremea unui nou model de președinte pentru români, unul care să susțină măsurile economice și politice ale Guvernului, un model de președinte care într-adevăr să reprezinte România cu demnitate, asigurându-i un rol strategic de stabilitate și de securitate în regiunea noastră și reprezentare cu demnitate în Europa și în lume, un președinte care să strângă valori în jurul unui proiect de țară. Acest model de președinte este promovat de Victor Ponta și această bătălie este bătălia și a generației noastre.

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.