Pages Menu
Categories Menu

Posted on sept. 20, 2014 in Featured, Politic | 3 comments

Victor Ponta președinte, pentru o Românie puternică în Europa și în lume!

10644997_813859655320590_4788658136747849789_n

Lansarea candidaturii lui Victor Ponta la Președinția României, într-un eveniment care dovedește puterea cu care un nou model de președinte poate uni românii, marchează un moment de speranță într-un viitor nou, pentru o Românie puternică în Europa și în lume. Este cel mai mare eveniment politic organizat de un partid politic în ultimii 25 de ani. Suntem uniți și pregătiți să dăm țării cel mai tânăr președinte, un președinte al tuturor românilor.

Proiectul „România puternică” pe care-l susținem, alături de premierul Victor Ponta, înseamnă un stat de drept consolidat ireversibil, o economie solidă și performantă, o societate echitabilă, care prețuiește munca și distribuie bunăstarea în mod echilibrat, instituții eficiente, în serviciul cetățeanului, valorificarea resurselor în interes național și în folosul oamenilor, un actor regional important în ceea ce privește energia și dezvoltarea industrială, un stat respectat în UE, care știe să se lupte pentru interesul său național, dar și o comunitate solidară care nu se discreditează singură la Bruxelles, prin abordări politicianiste. Este momentul să privim cu încredere într-un viitor construit pentru toți românii, nu împotriva lor, așa cum a făcut regimul lui Traian Băsescu, continuat acum de Klaus Iohannis.

Votul din noiembrie este unul dintre cele mai importante voturi care s-au dat și se vor da în România. Politicile promovate de regimul lui Traian Băsescu și de ai săi, susținute acum de Klaus Iohannis, nu numai că au trădat voturile a 7,4 milioane de români, dar au dărâmat economia națională, sădind discordie în societate. Este vremea unui nou model de președinte pentru români, unul care să susțină măsurile economice și politice ale Guvernului, un model de președinte care într-adevăr să reprezinte România cu demnitate, asigurându-i un rol strategic de stabilitate și de securitate în regiunea noastră și reprezentare cu demnitate în Europa și în lume.

O Românie puternică înseamnă un stat social dezvoltat și cu o politică fermă de reducere a inegalităților și nedreptăților, care dărâmă zidurile care au fost construite între noi, în ultimii 10 ani. Ceea ce propune Victor Ponta este un Plan Național de construcție pe termen lung, care să fie asumat de toată clasa politică, o țară care oferă fiecărui român și tânăr șansa de a se realiza aici. Este un proiect de uniune națională pe care PSD, cel mai puternic partid din România, împreună de aliații săi, îl susțin. Împreună putem să facem atât de multe lucruri pe care le facem doar separat – mult mai bine pentru toată România, dacă avem grijă unul de altul și noi toți de fiecare, putem avea liniștea și siguranța pe care le dorim de atât timp. România trebuie să fie din nou unită! Avem nevoie de o nouă Mare Unire!

3 Comments

 1. D-na Birchall,
  Va rog sa-mi permiteti sa va supun atentiei urmatorul editorial semnat de distinsa jurnalista, D-na. Tia Serbanescu, editorial aparut in Curentul:
  http://www.curentul.info/bref-tia-serbanescu/5531-acoperitii

  in care se arata, printre altele, ca:

  „Bunic și neliniștit, dl. Băsescu s-a dus în Herăstrău să-și plimbe pixul pe lista cu semnături a dnei Udrea comparându-l apoi pe Ponta cu Kim Jong Un și declarând că are un CV fals: „Victor Ponta e un fals total”. Imediat Ponta și-a ieșit din galaxie: „dl. Băsescu a fost ofițer de securitate, de-aia nu l-am votat”. De-aia nu i-a votat nici pe Iliescu și Geoană. Poate nu se votează nici pe sine.”

  Vedeti, foarte interesant: „Poate nu se votează nici pe sine.” 🙂 😆 Dvs. ce parere aveti?

  Si in al doilea rand, va rog sa-mi permiteti sa fac si eu un demers, hai sa-i zic asa, jurnalistic, punandu-va unele intrebari:
  – Sunteti ofiter sub acoperire? Lucrati in structurile informative ale Statului? Ce grad aveti… maior…? Mai… sus…?

  Multumesc anticipat! 🙂

  • va credeam o persoana serioasa care nu cade in can can !

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.