Pages Menu
Categories Menu

Posted on aug. 23, 2012 in Politic | 5 comments

USL este o constructie solida si puternica care nu-i va permite lui Traian Basescu sa reinceapa procesul de distrugere a Romaniei

Traian Băsescu şi reprezentanţii PDL au vorbit încă de la înfiinţarea USL că acestă construcţie politică nu va rezista şi la primul vânt mai puternic se va dărâma. Acum, după un an şi jumătate de la formarea USL, construcţia noastră este mai puternică ca oricând, lucru dovedit de rezultate excelente obţinute la alegerile locale din 10 iunie şi de scorul de 87% obţinut la referendumul din iulie. Mai mult, acest referendum a arătat că 7,4 milioane de români gândesc la fel ca noi şi că doresc acelaşi lucru pentru România: despre de ce înseamnă Traian Băsescu şi îndreptarea greşelilor făcute de reprezentanţii PDL. USL trebuie să câştige alegerile parlamentare pentru a nu mai permite lui Traian Băsescu şi PDL să reînceapă procesul de distrugere a României.

Din păcate, România trece prin momente dificile. Vina aparţine lui Traian Băsescu şi guvernelor PDL conduse de acesta care au sacrificat cetăţenii români pentru a­-şi putea plăti datoriile către clientela politică şi astfel pentru a rămâne la putere. Nu este normal ca românii să plătească costurile crizei, iar clientela politică a lui Băsescu şi PDL să prospere din sifonarea banului public. Guvernul USL a reparat mare parte din abuzurile comise de aceştia, însă cu siguranţă se puteau face mai multe, dacă Băsescu şi PDL nu porneau războiul împotriva USL şi a poporului român.

Fac apel la Traian Basescu să mediteze la lecția primită din partea românilor la acest referendum și să nu mai submineze activitatea Guvernului și a altor instituții publice. De asemenea îi solicit să respecte independența instituțiilor publice. 

5 Comments

 1. Ei cum submineaza Basescu activitatea Guvernului?
  Mi se pare ca Guvernul a subminat activitatea Presedintelui (la un moment dat era amenintat ca daca incearca sa mearga la Brussels o sa-i blocheze avionul pe pista).
  Deasemeni retin episodul in care comunicatele prezidentiale erau blocate de MAE la orinul lui Ponta.
  Dar chiar, ce face Basescu de va submineaza activitatea?

  Lasati-l pe Basescu sa plece, revizuiti constitutia.
  Cu ce sunt mai presus cele 9 milioane care au votat la referendumul asta comparativ cu cele 9 milioane care au participat la referendumul cu privire la parlamentul Unicameral?
  Personal consider ca Unicameralul e o prostie, dar daca poporul asa a votat (si ala e valid BTW) asa facem.

 2. Am si eu o intrebare ‘stupida’ ca o persoana de in afara.
  La alegerile din decembrie pentru parlament listele permanente electorale vor fi corectate si vor figura numai 15 milioane de alegatori corect?
  Daca nu se face asta atunci voi propune o schimbare in dictionar ceva de genul „culmea ridicolului = USL” ….
  E vreo legatura dintre numarul de alegatori de pe listele permanente si numarul de parlamentari?
  Va creste numarul de parlamentari pentru rominii din strainatate ? (ca acum sint vreo 3 -5 milioane?)..

 3. „Avocat. Doctor in drept, specialist in reorganizari, restructurari financiare si insolventa. Cu educatie si experienta de munca in tara si in strainatate. Casatorita cu Martyn de 13 ani. Mama lui Andrutu. Loc de suflet Gradina Botanica. Politician PSD. Cred in fapte, nu vorbe”…………
  Interesant e faptul ca sunteti o femeie frumoasa si desteapta dar, dintr-un motiv pe care nu-l pot intelege, va alaturati acestui grup de stanga numit USL.
  Este peste ratiunea unei fiinte umane sa faceti asta si am sa va explic de ce.
  Teoretic fara sa fortam gandirea se vede de departe ca sunteti o femeie foarte frumoasa iar in usl sunt numai urati (astfel orice om se intreaba ce cauta aceasta frumusete acolo?).
  In plus pe langa acest mare dar dat de Dumnezeu aveti si o meserie frumoasa si o cariera de succes obtinuta prin munca cinstita pas cu pas (fara plagiat) cum rar gasesti la o fata (femeie) asa frumoasa.
  Cu un suflet curat ca al dumneavoastra care isi cauta linistea printre fiinte vegetale alese cu grija si stranse cu har in frumoasa gradina botanica….. cum credeti ca e firesc sa-l murdariti printre sufletele pline de ura a uselistilor?.
  Mandria e cel mai mare pacat al omului si poate ca vine o vreme in viata fiecaruia cand isi da seama ca drumul trebuie schimbat si urmata o cale simpla si fireasca intr-o ratiune transcedentala, care prin intelepciune sa ne faca mai buni.
  Vointa omului e uneori limitata dar ratiunea, motorul care anima speranta, trebuie sa ne indemne la judecati obiective, fara patima, prin care sa putem intelege locul nostru ca element dintro multime sociala, iar multimea in care va vad oamenii mai mari sau mai mici (ca mine la 18 ani) este multimea oamenilor realizati prin munca lor si nicidecum multimea oportunistilor si infractorilor din USL.
  Traiesc cu speranta ca poate gandurile tineretii mele vor trezi amintirile tineretii dumneavoastra cand cred ca alte dorinte aveati decat sa intrati in aceste clanuri cu grupuri infractionale de care insasi ministru Rus de interne s-a speriat.
  Asa sa ne ajute……Cel de sus.

  • Si eu m-am intrebat de multe ori……..

 4. Sunt. Dar ar fi bine să mai gândească şi cu capul lor! Sunt mulţi care cred că, dacă ce ne-a spus Băsescu uneori a ieşit bine, şeful statului ştie ce face, are un simţ de alegere bine pus la punct şi că e mai bine să se ia după percepţiile lui, decât ale lor. Unii ziceau că Blaga trebuie să fie preşedintele partidului că ne aşteaptă alegeri, iar el a condus campanii şi e un bun organizator, aleargă prin ţară şi ştie să ţină lucrurile în mână să avem succes. Aceiaşi au decis apoi să meargă pe mâna lui Băsescu.

Trackbacks/Pingbacks

 1. Când unii se joacă cu nervii noștri | Teologie pentru azi - [...] Ana Birchall: „Traian Băsescu şi reprezentanţii PDL au vorbit încă de la înfiinţarea USL că acestă construcţie politică nu…
 2. Cat de serioasa e revista Nature…? « Motanul Incaltat - [...] Elena Ceausescu plagiase, cum au acceptat atunci sa vina la congresul respectiv, laureati Nobel…? Si nu unul, ci vreo…
 3. Curtea Constitutionala. Conceptia lui Aristotel « Motanul Incaltat - [...] momentul in care vorbim de numire pe criterii politice, si in general vorbind de numire, nu cred ca mai…

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.