Pages Menu
Categories Menu

Posted on iun. 15, 2010 in Politic | 4 comments

Tepe

tepe

in fata Parlamentului cu oameni, de toate varstele, strigandu-si disperarea intr-o zi torida. In tot acest timp in Parlament se continua circul, presa este tinuta in tarc iar economia scade cu 1% (intr-un scenariu conservator) conform Fitch.

Ce pot sa mai spun decat ca tare imi este frica ca democratia in Romania este in pericol. Marturisesc ca niciodata nu am simtit atat de acut pericolul intoarcerii la dictatura (si nu ma refer aici numai la dictatura non valorilor care exista deja!).

In aceste momente se impune responsabilitate politica. In aceste momente avem nevoie de oameni de stat si de adevaratii profesionisti. Nu de politruci, papusari sau marionete! Ceea ce nu inteleg multi este faptul ca romanii, in general, sunt oameni pasnici, primitori si rabdatori (mult prea rabdatori!) dar sunt si foarte mandrii si demni si nu vor accepta niciodata sa fie umiliti si batjocoriti!

4 Comments

  1. Ana, cand a existat, in Romania, o reala democratie? A, ca n-a fost chiar asa … asta-i altceva. Parerea mea este ca nu avem cum sa ne intoarcem la dictatura, am fost tot timpul acolo. Parerea mea este ca istoria va consemna ziua de astazi ca prima a unui razboi civil care va devasta tot ce a mai ramas din Romania. Dea Dumnezeu sa ma insel!

  2. Sa dea Dumnezeu minte romanilor, curajul si puterea de a face ce trebuie facut.

    Desteapta-te romane!

  3. Ştiau oare pensionarii că proiectul de lege cu tăierea pensiei deja era trecut pentru că nimeni nu a depus moţiune pentru el? Ştiau pensionarii că nici la CCR nu s-a deranjat nimeni să conteste această nouă lege?… pariez că nu.

    • bibliotecaru
      cred ca ai dreapte…din pacate.

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.