Pages Menu
Categories Menu

Posted on dec. 17, 2009 in Politic | 6 comments

Summitul de la Copenhaga

copenhagen

….si importanta lui pentru Romania s-a pierdut in discutiile interne.

Un articol interesant scris de Andrei Gheorghe si o declaratie interesanta a lui Tony Blair si Anthony Giddens. Din nou Romania lipseste din cele mai importante discutii si proiecte internationale care ne vor influenta in mod direct.

6 Comments

 1. Summitul de la Copenhaga , incalzirea globala, cea mai mare escrocherie a secolului 21.
  Al Gore este tinta unui atac fara precedent din partea a peste 3000 de oameni de stiinta pentru scam u-l la care a pus umarul .El va fi chemat in judecata de catre petitionari si va trebui sa justifice sutele de milioane de dolari pe care le-a supt prin acest program fantoma si inclusiv prin firma de „cap and trade” & carbon credits, listata la bursa care vinde la greu .
  Incazlirea globala este cea mai mare frauda comisa vreodata in istoria omenirii. It’s all about cash, „carbon tax” este o sursa infinita pentru provocatorii de crize si gauri in buget.
  Concluzia , Summitul de la Copenhaga nu este dact o intalnire a limuzinelor negre, jet urilor si a fetelor de moravuri usoare. Ma bucur ca si Basecu s-a dus sa semneze condia. Un delicevnt de talia lui nici nu putea lipsi de la un asemenea
  eveniment monden.

  • Marius Mina
   acest summit e important in primul rand pentru noile politici pe energie….nu numai climate change.

 2. Anul asta nu se poate rezolva numic si se stia treaba asta. Americanii au fost surprinsi de abordarea Chinei si a Indiei, se asteptau sa fie chiar invers si nu au dat multa atentie evenimentului. Pacat insa, sa nu pornim pe un drum ireversibil.
  As vrea sa fie si la noi ca in UK unde arunca oamenii cu oua dupa tine daca te plimbi cu 4×4.
  O sa incercam ca in primavara sa fie plantati 5000 de copacei, nu stiu mai multe ce s-ar putea face din partea noastra…

 3. Si noile politici de energie nu sunte direct legate de escrocheria „cliamte change”?
  Am pus aici cateva detalii pentru cei care mai au puterea sa-si tina ochii deschisi. (Astept un short answer dupa ce vizionezi toate materialele )
  In timp ce Basescu avorteaza un nou Boc , in Copenhaga se pun bazele cele mai consistente fraude a secolului 21: Carbon Tax(Cap & Trade)
  http://mariusmina.blogspot.com/2009/12/summitul-de-la-copenhaga-business.html

 4. Bani cheltuiti degeaba cu aceasta si toate celelalte intruniri in privinta schimbarii climatice.
  HUGO CHAVEZ a avut cel mai adevarat discurs in privinta acestei probleme.,Daca s-ar fi tratat de o banca de mult ar fi fost salvata.Cata dreptate.Restul.,praf in ochii orbiilor.

 5. @Marius, All
  Se pare ca nu am avea incalzire globala, dar oricum fenomenul tb studiat. Abia doar de 4 generatii, sa zicem, a aparut industrializarea si nu putem stii exact ce consecinte sunt. Pana la urma aparitia vietii pe pamant e un miracol (daca aruncam o privire la planetele, sistemele solare si chiar galaxiile invecinate) si nu trebuie sa ne batem joc de el. Pana cand procesul de Terraformare prin care vom putea transforma Luna, Marte sau alt astru intr-o planeta locuibila, avem datoria sa avem grija de cea pe care am primit-o cadou.
  Un banc:
  O planeta trecea pe langa Terra, se saluta si planeta trecatoare isi intreaba surata:
  Planeta: „Ce mai faci?”
  Terra: „Nu prea bine, mi-au iesit Homo Sapiens :-S”
  Planeta: „Stai linistita, si eu am avut dar mi-a trecut”
  PS: Summitul e finantat de think tank-ul scandinav Monday Morning

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.