Pages Menu
Categories Menu

Posted on ian. 9, 2013 in Politic | 4 comments

Starea Natiunii – un semn de normalitate

Majoritatea USL din Parlament oferă stabilitate politică pentru România şi dă posibilitatea guvernului Ponta de a pune în aplicare viziunea strategică pentru dezvoltarea ţării. Până a începe acest proces trebuie să ştim de unde plecăm, unde ne situăm. După cum am simţit şi văzut cu toţii, ultimii 4 ani s-au dovedit a fi dezastruoşi pentru ţara noastră. De aceea, demersul premierului de a prezenta situaţia României este unul lăudabil şi reprezintă un moment de maximă deschidere şi transparenţa faţă de cetăţeni.

Dacă vrem într-adevăr să dezvoltăm România şi să creştem calitatea vieţii cetăţenilor trebuie să avem curajul să prezentăm situaţia ţării aşa cum este: ce datorii avem, ce bani sunt în bugetul pe 2013 şi care sunt soluţiile pentru a acoperi âmoştenirea lăsată de guvernele PDL.

Una dintre cele mai mari greşeli ale guvernării PDL a fost că a tratat cu aroganţa cetăţenii şi nu a ştiut să fie atentă la problemele acestora. Noi am învăţat din greşelile lor, iar în aceste 7 luni de guvernare am demonstrat că suntem altfel, că ne ţinem de ceea ce am promis (indexarea pensiei cu inflaţia, reîntregirea salariilor), că suntem responsabili, oneşti şi preferăm să rezolvăm problemele în loc să le amânăm. De asemenea, în acest timp am făcut dovadă că suntem realişti şi că vom promite doar ceea ce putem face.

Ne-am reîntors cu entuziasm la muncă şi cu speranţa că vom putea să construim o Românie aşa cum ne dorim.

4 Comments

 1. stimata doamna, campania electorala a luat sfarsit cam de multisor sau inca nu ati aflat?…realizari?…am vazut „angajarile” care s-au facut…in loc de 476 sunteti 588 de intelepti, dar niciunul nu iese in spatiul media sa arate solutii pentru stabilirea unui numar decent de parlamentari, va complaceti toti in locurile voastre calde pe care numai spunand adevaraul le-ati obtinut.

  • @bird
   Dar „angajarile” cu pricina din ce cauza s-au facut? Nu cumva datorita uninominalului? Ca daca era sa ne luam dupa Basescu, chestiunea aceea cu uninominalul pur, USL avea aproape de 100%. Ar fi fost o stabilitate care semana cu o dictatura parlamentara!

 2. Ce e cu discursul asta rigid?
  Apar teme superuzate: greaua mostenire, aia au fost rai pe cale de consecinta noi suntem buni, premierul a aratat cand s-a vazut cu sacii in caruta situatia „asa cum e ea de fapt” (nu cred sa fi fost vre-un premier desemnat de o noua majoritate care sa nu fi facut acelasi lucru).
  Pe mine ma intereseaza ce faceti cu parlamentul, ce directie ia economia, ce modificari legislative se impun, ce se va intampla mai departe si cum veti aduce voi prosperitate.

 3. Cred că primul lucru care ar trebui înţeles de către toţi românii este că nu poate exista o creştere a calităţii vieţii în lipsa unei creşteri substanţiale ale producţiei agro-industriale care să ofere PIB-ul necesar creşterii consumului.

Trackbacks/Pingbacks

 1. Revizuim, revizuim… « Motanul Incaltat - [...] US au existat probleme, controverse si s-a ajuns nu o data pana la Supreme Court. Ca asa-i viata. Dar…

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.