Pages Menu
Categories Menu

Posted on apr. 2, 2020 in Politic | 0 comments

Spune cine fură!

Dacă ați aflat de cineva care fură din banul public, indiferent de unde și cum, indiferent de rang, funcție sau culoare politică, scrieți un e-mail la [email protected].
Vreau să încerc să centralizez aceste semnalări ale abuzurilor sau posibilelor infracțiuni comise mai ales în aceste zile de grea încercare pentru noi toți pentru că eu cred că nu există mai urâtă și mai abjectă crimă decât să profiți de durerea și de necazurile altor oameni.

Voi face uz de calitatea mea de deputat pentru a trimite aceste măgării și încercări de a fura din banul public în atenția autorităților judiciare competente (Parchetul General, DNA sau DIICOT) și mă voi asigura personal, urmărind îndeaproape fiecare caz în parte, că cei care încearcă șmecherii – în special în achizițiile publice – în această perioadă vor fi trași la răspundere în fața legii. Vă rog din suflet, structurați aceste e-mailuri în așa fel încât să se înțeleagă clar CINE sunt cei care au comis sau încearcă să comită fapta penală, în CE constă această faptă și dacă aveți cunoștință de vreo DOVADĂ în sprijinul celor afirmate. Vă mulțumesc și aștept cu interes mesajele voastre pe adresa [email protected].

P.S. Îi aștept de asemenea cu interes și pe unii așa-ziși „prieteni” ai mei care vor spune probabil că ce fac eu e un demers electoral. Îi asigur și pe aceștia și pe toți cei interesați că nu voi candida la nicio primărie la alegerile următoare și nu vreau decât să-mi fac datoria de cetățean și de membru ales al Parlamentului României. În schimb, dacă e vreun edil care se simte cu musca pe… semnătură, îmi poate scrie personal. Fapta recunoscută e pe jumătate iertată!

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.