Pages Menu
Categories Menu

Posted on sept. 24, 2012 in Politic | 3 comments

Si-a gasit o noua Elodia!

Si-a gasit o noua Elodia. Sunt convinsa ca romanii vor taxa aceasta cacealma. Este jenant cat de cinic inteleg unii sa faca politica!

PDL, in general, si Adriean Videanu, in mod special, sunt ultimii care ar trebui sa vorbeasca despre privatizarea Oltchim si despre actul de guvernare.

Oltchim a ajuns in situatia in care se afla in prezent din cauza guvernarii PDL, care nu a facut nimic pentru remedierea problemelor combinatului. Dupa ”era Videanu”, Oltchim inregistra o datorie de 700 de milioane de euro. PDL a controlat atat managementul defectuos, cat si mafia care a capusat acest combinat. Democrat-liberalii sunt singurii vinovati si trebuie sa plateasca.
Din cauza incompetentei si fraudelor PDL, Romania pierde miliarde de euro. Sa ne amintim cum Videanu cerea de la CE fonduri europene pentru Marmosim, afacerea sa personala, desi era ministru in guvernul Romaniei.
Acelasi Videanu s-a intalnit zilele trecute cu fostul director Roibu de la Oltchim. Se incearca ascunderea furtului si a ilegalitatilor facute de PDL la combinatul de la Ramnicu Valcea. Acum PDL in complicitate cu Dan Diaconescu vor sa fure in continuare din banul public. Nu trebuie sa fetisizam ideea de privatizare.
Privatizarea nu este un scop in sine, ci un instrument pentru eficientizarea unei companii. PDL a intarziat foarte mult aceasta privatizare pentru ca Oltchim a fost o vaca de muls pentru firmele de partid si pentru clientela portocalie. Guvernul nu va admite o privatizare, daca aceasta nu va presupune in mod clar pastrarea locurilor de munca.

3 Comments

 1. D-na va rog sa prezentati dovezi pt. ce ati afirmat. Este important sa ne convingem, ca sa stim cu cine votam. Altfel o sa cred ca sunt doar vorbe … Multumesc!

 2. Deci daca guvernul Ponta a facut-o da oaie cu privatizarea Oltchim de vina este PDL ca a adus-o pe Oltchim in situatia in care este???
  Cand faci un accident (si) pentru ca nu ai vazut o masina parcata neregulamentar esti mult mai vinovat decat cel care a parcat neregulamentar.Pentru ca scrie ca trebuie sa conduci preventiv, adica sa poti evita pericolul.
  Ponta a intrat cu oistea in gard si vinovat este gardul ca nu l-a avertizat? Sau vinovat este drumul? Sau poate masina? Sau…?
  Dar soferul? El este super. Sa ii mai dam o masina sa mai participe la un raliu,poate pe un drum fara garduri si fara obstacole.Poate o masinuta de jucarie pe o sosea in miniatura si pe covor.Ca soselele reale sunt pentru oamenii mari.

 3. Sincer, la un om cu pregatirea Dvs. si cu prezentabilitatea placuta pe care ne-o infatisati, ma asteptam la mai mult. La mult mai mult. La o impartialitate tehnica, sigur izul politic si partizanatul aveau loc aici insa discret si inteligent. Eu la asa ceva m-am asteptat din partea Dvs. Imi place sa vad femei in politica, … femei adevarate cu prestanta maxima. Puteti sa ajungeti acolo, pe acea treapta ? Se apropie de ce vreau eu sa vad, de ex. dna Mitrea. Este colega cu Dvs. Desigur v-ati dat seama ca nu impartasim aceleasi opinii politice, dar eu pot aprecia oamenii adevarati chiar daca sunt adversari politici. Dna Birchall, … va mai astept pe televiziuni cu comentarii la obiect, argumentate, documentate si … poate veti convinge. Daca o sa continuati cu:” sunt ultimii care ar trebui sa vorbeasca”;” din cauza guvernarii PDL …-dupa 5 luni-, … scuzati-ma …”;”mafia care a capusat acest combinat”;” singurii vinovati si trebuie sa plateasca -USLul nu, nici usturoi n-a mancat …”;”Din cauza incompetentei si fraudelor PDL, Romania pierde miliarde de euro… ???!!!”;”Se incearca ascunderea furtului si a ilegalitatilor facute de PDL la…”:”PDL in complicitate cu Dan Diaconescu vor sa fure”;”Oltchim a fost o vaca de muls pentru firmele de partid si pentru clientela portocalie.”
  …Dna Birchall asemenea „inscrisuri” fara a ne fi aratate si dovezile respective, …. va coboara la nivel de postac. Sunteti sigura ca Dvs ati scris asta ? Mai ca nu-mi vine sa cred.
  In speranta ca pana la urma va veti ridica acolo unde as dori sa va vad, va mai astept si am sa va urmaresc cu interes interventiile de la televiziuni.

Trackbacks/Pingbacks

 1. Domnu’ Dan… « Motanul Incaltat - [...] Si-a gasit o noua Elodia! [...]

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.