Pages Menu
Categories Menu

Posted on oct. 9, 2013 in Politic | 0 comments

Salut sprijinul Marii Britanii pentru aderarea Romaniei la Spatiul Schengen

„Mă bucură anunțul făcut de ambasadorul Marii Britanii, Martin Harris, privind susținerea pentru integrarea României în spațiul Schengen. În calitate de membru al Comisiei parlamentare pentru aderarea la Schengen salut această poziție a Marii Britanii. Este vital pentru România să beneficieze de sprijinul partenerilor europeni pentru a îndeplini acest obiectiv”, a afirmat deputatul PSD Ana Birchall.

Deputatul PSD Ana Birchall crede că „România trebuie să-și continue eforturile pentru aderarea la spațiul Schengen, indiferent de unele puncte de vedere contrare exprimate de politicieni din unele țări ale Uniunii Europene, puncte de vedere care tin mai mult de dinamica luptelor politice interne si de calendarul alegerilor din tarile respective decat de realitate”.

„România îndeplinește toate criteriile tehnice pentru a fi primită în Spațiul Schengen și mă aștept ca țara noastră să primească cât mai curând o decizie favorabilă în acest sens. Fac apel la toti politicienii din opozitie sa nu mai foloseasca aceasta tema in luptele lor politice dambovitene si sa sprijine eforturile guvernului pentru realizarea acestui important proiect de interes national” a mai arătat Ana Birchall.

0 Comments

Trackbacks/Pingbacks

  1. Apropo de Germania si Franta… « Motanul Incaltat - [...] populatie – in 2012 avem 9,0% in cazul Frantei si doar 4,1% in cazul Germaniei!!). Asa ca nu e…

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.