Pages Menu
Categories Menu

Posted on mart. 16, 2010 in Politic | 9 comments

Sa randem cu si despre presa „made in Cancan”!!!!

In goana dupa senzational , fara un minim respect fata de realitate si adevar, autorul MM (curajos nu!!!???) scrie astazi o mizerie de articol. 

Am trimis redactiei urmatorul drept la replica…sper ca aiba decenta sa il si publice!

„Fata de modul mincions si tendentios in care a fost scris articolul intitulat “Ana Birchall nu sta la coada” , articol prin care autorul da dovada de o grava lipsa de profesionalism prin neverificarea situatiei de fapt pentru corecta informare a opiniei publice va rog sa publicati, atat in vaianta electronica cat si cea tiparita, urmatoarele precizari:

Fara a intra acum in detalii privind modul defectuos de organizare a aeroportului Baneasa, in dimineata zilei de vineri este adevarat ca citeam Academia Catavencu asteptand la rand imbarcarea pentru avionul cu destinatia Londra. Tot atat de adevarat este insa si faptul ca in dimineata respectiva au existat intarzieri foarte mari cu procedurile de verificare si control al pasapoartelor. In aceste conditii, cu 30 de minute inainte de decolare, reprezentantii liniei aeriene care asigura acest zbor au solicitat prezentarea de urgenta la poarta de imbarcare a tuturor pasagerilor pentru acest zbor, lucru care poate fi usor verificabil daca sunteti interesati de adevar si nu de cancan. Astfel, in urma acestui apel, atat eu cat si alte 5 persoane am cerut permisiunea de a avansa, peste rand, fiind asteptati si ulterior insotiti pana la autobuz de reprezentantul companiei aeriene respective, in cazul de fata o doamna, lucru iarasi usor verificabil. Sunt convinsa ca stiti ca, dupa checking, in conditiile in care reprezentantii companiei aeriene solicita prezentarea de urgenta la poarta de imbarcare, cu atat mai mult cu cat nu ai nicio vina pentru intarzierea produsa, ca si in cazul de fata, este permisa, acceptata si chiar recomandata trecerea peste rand. A insinua altceva decat a fost in realitate este o grava dezinformare a opiniei publice si un gest prin care demonstrati ca nu va respectati nici publicul, nici profesia”.     

PS Dle sau d-na MM: nu mai citati din ce imi spunea mie bunica mea…..prin ceea ce scrieti in acest articol demonstrati ca nu sunteti demn/demna sa ii ajungeti nici macar la degetul mic!!!!???

 

9 Comments

 1. MM – un papagal care din lipsa de idei se leaga de oameni cunoscuti. Daca respectivul ar fi fost mai umblat prin aeroporturile internationale, ar fi stiut ca e o o practica absolut uzuala.

 2. Nu am încredere în cacan şi în minciunile lor,tre să ai ceva probleme cu capul să le crezi bălăriile.dar în politicieni nu am încredere deloc,din nou numa persoanele care se las duse de nas au încredere în voi.Dacă nu aţi făcut ce spune cancanul nu ar trebui să fiţi deranjată, ar trebui să fiţi chiar amuzată de cât de penibili sunt, dar dacă sţi făcut-o să vă fie ruşine şi vă doresc un călduros „SĂ ARDEŢI ÎN FOCURILE GHENEI !”

  • Alex
   minciuna deranjeaza mereu cu atat mai mult cu cat MM a avut obraznicia sa citeze din ce imi spunea mie bunica mea a carei zi de nastere este astazi dar eu nu mai pot sa ii spun la multi ani decat in gand!
   Tocmai pt ca nu iti place minciuna si pe tine te deranjeaza politicienii care mint desi mai sunt si unii decenti printre ei chiar daca sunt in minoritate.

 3. Ziar de scandal, dezinformativ! No comment.
  Mi-a placut insa fotografia, atat de spontana, de naturala si de frumoasa. Nici nu avea cum sa fie altfel, tu erai in fata obiectivului. 🙂
  In loc sa fi profitat ca te-au intalnit si sa-si faca reportajul pe baza frumusetii tale si eventual sa te salute si sa-ti ia un scurt interviu pt teme de interes general precum „cum credeti ca e organizat aeroportul Baneasa in comparatie cu cele pe ati mai fost…”, ei te ataca… atat pot 🙁
  Citarea bunicii tale e categoric exagerata. De fapt nu am inteles f bine din postul de 8 martie daca ai pierdut-o de curand sau era doar durerea de peste timp. Insa doliul vorbeste singur:(
  O femeie isi dobandeste gratia in copilarie si probabil bunicuta are un mare merit pt farmecul tau

  • Ovidiu
   bunica mea a plecat in iunie 2002 (desi pare ca a fost ieri) dupa ce m a asteptat sa ma intorc de la facultate sa imi spuna cateva lucruri inclusiv acest citat..

 4. draguta poza!
  banuiesc ca daca va puneti mintea cu ei puteti da in judecata ziarul sa-l fortati sa publice o dezmintire dar probabil ca nu merita…

  • Marian
   astept in continuare sa spuna adevarul si anume ca am trecut peste rand pentru ca eram chemati la poarta de imbarcare…daca nu ii voi notifica si eventual dat in judecata.

 5. Ati vazut noul articol in cancan?Cum comentati?

  • Alex
   am vazut….ce sa mai comentez??!!!

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.