Pages Menu
Categories Menu

6 Comments

 1. Probabil Slovenia era asezata mai strategic pt Austria si Germania. Oficialilor nemti le-ar fii mai usor sa dea o fuga pana la Lubljana pt discutarea politicilor energetice ale UE care-i privesc, in loc safaca o vesnicie pana la Buc.. Si ce daca ar fii folosit avionul. Din Otopeni sau Baneasa pana in centru unde ar fii avut sediu agentia, risca sa ramana blocati in trafic… chiar si cu pasajul. Sunt un pic rautacios, dar pana la urma cred ca are de-a face cu mediul in care oficiali UE si nationali ai unor tari influente ar fii nevoiti sa locuiasca sau sa aibe delegatii.

 2. NB Ca rezident in Belgia cunosc, de departe ce-i drept, pretentiile oficialilor UE, „very livable places”, iata ca exemplu oraselul Brasschaat este premiat drept „most liveable municipality in the world”.
  Si cu toate astea, noii veniti se plang ca ploua aproape in fiecare zi. Cred ca ar lua in considerare RO dpdv al climei, dar mai tb si noi sa facem drumuri, spatii verzi…

  • Costi
   foarte tare poezia….si, asa cum ai spus si tu, foarte actuala….chiar si dupa 70 de ani. Numai bine

 3. BUNA ZIUA SI VA MULTUMESC DACA ATI CITITI CITEVA RINDURI SCRISE DE O MAMA CARE VA ROAGA SA FACE-TI CUNOSCUT CAZUL UNEI COPILE DE 16 ANI LIPSITA DE COPILARIE SI DE VIITOR ,DORESC DIN TOT SUFLETUL SA CER AJUTOR ACUM PENTRU EA CIND SE MAI POATE FACE CEVA DAR AM NEVOIE DE BANI PENTRU A STAGNA BOALA PINA NO FI PREA TIRZIU NU DORESC SA-MI DEA CINEVA BANI NECESARI PENTRU UN SCAUN RULANT .,,UN CARUT CU ROTILE PENTRU EA DORESC SA POT FACE CA EA SA NU AJUNGA IN CARUT DOAR DACA VOI FI INTELEASA SI AJUTATA MACAR CU BANI NECESARI DE A MERGE LA LIC ,E CLASA A 10 SI PENTRU KINETOTERAPIE RECUPERARE SI REGIM ALIMENTAR .VA ROG CITI-TI http://www.savebianca.ro va multumesc .

  • velichea bianca
   am sa incerc sa va ajut. Numai bine familiei dvs.

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.