Pages Menu
Categories Menu

Posted on feb. 18, 2011 in Politic | 1 comment

Recomandare

Nu am obiceiul sa fac publicitate unui side sau blog dar astazi am descoperit criticatac.ro, un site pe care il recomand celor pasionati de lecturi de centru-stanga dar nu numai. Sunt cateva lucruri interesante scrise de persoane care chiar cred in ceea ce scriu. Lectura placuta!

1 Comment

 1. Am intrat pe criticatac.ro si am citit despre ceea ce isi propun.
  Eu sunt de acord ca acestia scriu frumos si „sunt cateva lucruri interesante scrise de persoane care chiar cred in ceea ce scriu.” Si cred ca autorii si colaboratorii lor au performante profesionale remarcabile.

  Dar eu cred ca in general si criticatac.ro sufera de aceeasi „boala” ca si majoritatea celor care, desi bine intentionati, se marginesc sa gaseasca,prezinte,analizeze si critice la infinit nenumaratele cazuri,persoane,evenimente si fapte de imoralitate,nedreptate si coruptie din societatea romaneasca.
  Aceasta modalitate de actiune este o metoda pasiva de actiune a societatii civile pentru ca experienta ne arata ca cvasiniciodata imoralitatea nu isi recunoaste si schimba imoralitatea oricat de mediatizata ar fi aceasta imoralitate.
  Eu cred ca avem nevoie de metode (pro)active de actiune in directia gasirii si impunerii treptate de fruntasi politici si conducatori onesti.O astfel de ocazie de actiune activa o reprezinta alegerile locale din 2012.
  Pe http://sansapentruromania.lefora.com se incearca o actiune activa de actiune in aceasta directie.

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.