Pages Menu
Categories Menu

Posted on nov. 28, 2008 in Jurnal de campanie, Politic | 3 comments

Raspuns pentru Dana M si F.P.

Dana M. (si F.P.)
Comentariul dumneavoastra era suficient sa fie scris intr-un singur loc, unde s-a si raspuns.
https://www.anabirchall.ro/desi-psd-nu-are-cea-mai-buna-reputatie-in-sua-sper-sa-fiu-votata-pentru-ceea-ce-sunt/#comment-1605

Deci da, era un zvon nefondat.
Asa ca va rugam sa informatii romanii despre faptul ca v-ati grabit sa faceti niste afirmatii fara acoperire. Pe site exista si numarul de telefon al Anei, unde puteati suna si cere lamuriri. Dar tot timpul alegeti metode prin care sa o puneti intr-o lumina nefavorabila, ceea ce demonstreaza ca sunteti rau-intentionati.
Totodata, observ ca semnati cu initiale si folositi adrese de email anonime, tot un semn al intentiilor dumneavoastra de a informa obiectiv alegatorii, nu?

De asemenea, intalnirile au fost anuntate aici, puteati contacta organizatorul pentru ca intrebarile dumneavoastra sa fie puse in timpul dezbaterii.

3 Comments

 1. @ admin. Acesta este un citat al tau pe care l-am luat de pe acest site:” ADMINISTRATORUL( e mai putin important numele meu, dar activez pe Internet de peste 8 ani si rar mi-a fost dat sa vad atatea mizerii gratuite aruncate impotriva unei persoane).”
  Daca numele tau e mai putin important, la fel si al meu. In alta ordine de idei, astept declaratia de pozitie oficiala a doamnei Birchall referitoare la comentariile facute de Dana M, asa cum ai promis.

  Nu e nevoie sa postezi aceste mesaj pentru ca este iti este adresat tie personal.
  Numai bine!

 2. Stimata doamna, va respect! Alte cuvinte ar fi de prisos!

  • @iuda
   multumesc. haideti sa ne unim eforturile si sa facemc eva bun si constructiv pentru tara asta….pare naiv, romantic etc dar cred ca e datoria morala a generatiei noastre sa facem ceva.
   ce ziceti? veniti in echipa?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.