Pages Menu
Categories Menu

Posted on dec. 6, 2016 in Economic, Politic, Profesional, Social | 0 comments

Programul PSD pentru tineri

Principalul nostru obiectiv în programul PSD pentru tineri este oprirea urgentă a exodului tinerilor! Tinerii vor avea şanse mai bune de reuşită în România dacă vom ştii să investim în educaţia lor, în dezvoltarea lor personală şi profesională, precum şi în oportunităţile de angajare pe care ei le au după finalizarea studiilor.

Potenţialul tinerilor noştri trebuie să fie pus în valoare mai bine, iar, în acest sens, Partidul Social Democrat propune un set măsuri destinate reducerii ratei şomajului şi a riscului de sărăcie și excluziune socială în rândul tinerilor: burse profesionale, alocații de sprijin pentru continuarea şi finalizarea studiilor, subvenţionarea salariilor în primii ani pentru tinerii cu studii superioare, granturi speciale pentru firme înfiinţate de tineri proveniți din familii sărace sau din centre de plasament, programe de ucenicie şi stagii pentru experiență profesională, schema de ajutor de stat ‘România Start-up Nation’ etc.

Aflaţi mai multe despre măsurile cuprinse în Programul PSD pentru tineri:  http://indraznestesacrezi.ro/documente/6.Tineret.pdf

#tineri #ÎndrazneştesăcreziînRomânia #11decembrie

t1 t2 t3 t4 t5 t6 t7 t8 t9

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.