Pages Menu
Categories Menu

Posted on mai 25, 2014 in Politic | 1 comment

Pentru toti romanii care si-au exprimat increderea in noi la aceste alegeri: Va multumim!

Am obţinut cel mai bun scor din istorie pentru PSD, UNPR, PC. Am depăşit obiectivul propus de 35% şi am obţinut peste 40%.

Votul de azi ne arată clar, fără urmă de îndoială, că PSD-UNPR-PC şi Guvernarea Ponta are sprijinul românilor. Le mulţumim românilor pentru sprijinul faţă de candidaţii noştri, pentru sprijinul faţă de mesajul nostru „Mândri că suntem români” şi „România Puternică în Europa” şi pentru încrederea în direcţia guvernării Ponta.

Vom merge în Parlamentul European să apărăm românii, să promovăm valorile noastre, să aducem mai multe fonduri europene, să creăm locuri de muncă pentru tineri şi să asigurăm în acelaşi timp o protecţie socială reală în întreaga Europă.

În aşteptarea rezultatelor finale vă mulţumesc tuturor celor care aţi participat la această campanie şi vă felicit pentru toată munca pe care aţi depus-o.

1 Comment

  1. Buna ziua si felicitari pentru succesul in alegeri. Speram ca de acum parlamentarii se vor intoarce la treaba, nu se vor pregati pentru vacanta de vara. Revin la dv. cu intrebarea despre cele doua proiecte care ma intereseaza personal: cel cu amanarea executarilor silite, fiindca risc sa-mi pierd locuinta din cauza unei datorii cesionate de banca unor camatari ascunsi in spatele unei societati de recuperare creante,si cel pentru insolventa persoanelor fizice. Apropo de alegerile pentru Parlamentul European, credeti ca am putea fi si noi, romanii, aparati de executarea silita imobiliara, daca imobilul executat este unica noastra locuinta? Parca este o directiva europeana in acest sens. cand se va aplica si in Romania? Faceti ceva pentru noi, cei care, fara a fi rau intentionati, nu am mai putut plati ratele la timp, platim in continuare, dar cu intarzieri, si totusi suntem amenintati ca vom fi lasati pe drumuri. Daca nu, Romania va avea in cateva luni zeci de mii de cazuri sociale, fiindca bancile si recuperatorii executa cu frenezie in aceasta perioada familii care au luat imprumuturi in perioada de crestere economica si au ajuns in incapacitate de plata in timpul crizei.
    Va doresc numai bine si sper sa nu va uitati promisiunile.

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.