Pages Menu
Categories Menu

Posted on nov. 14, 2013 in Politic | 0 comments

Participare Global Ambassadors Program – Vital Voices, Doha- Qatar II

Impreuna cu colegele mentori ambasador Vital Voices si participantele din cadrul programului aglobal Ambassadors Program. Doha, Qatar.

La inceputul "mentoring walk" Vital Voices....voi organiza si in Romania un asemenea eveniment absolut superb.

Cu Sahar Dwaikat care este in grija mea ...Doha, Qatar

Cu Sahar Dwaikat

Participare Qatar International BusinessWomen Forum, Doha.

Eu si desertul Qatarului!

Desertul Qatarului!

In desertul Qatarului.( Doha)

Eu, marea si desertul Qatarului!

Mentoring Walk organizat de Vital Voices in Doha, Qatar

La sfârşitul lunii august, am fost numită ambasador al Vital Voices Global Partnership. Am fost foarte onorată să fiu numită în această funcţie din cadrul Vital Voices şi vă mărturisesc că o sursă foarte mare de inspiraţie pentru mine, în ceea ce priveşte activitatea şi misiunea de ambasador al Vital Voices Global Partnership, a fost şi va rămâne Hillary Clinton, fosta şefă a Departamentului de Stat al SUA şi, foarte probabil, viitoarea preşedintă a Statelor Unite.

Rolul de ambasador Vital Voices presupune identificarea, promovarea şi susţinerea femeilor cu potenţial de leadership din toate colţurile lumii şi implicarea acestora într-un program de mentorat, prin care experienţa şi bagajul de cunoştinţe acumulate de ambasadorii Vital Voices sunt puse la dispoziţia lor pentru a le ajuta şi pentru a îmbunătăţi activitatea profesională, performanţa în afaceri şi antreprenoriat sau chiar parcursul lor politic

Săptămâna aceasta a fost foarte motivantă pentru mine. Evenimentele organizate de Vital Voices în Qatar, inclusiv Forumul Femeilor de Afaceri din Orientul Mijlociu, a fost un exemplu de profesionalism, determinare arătând încă o dată că femeile sunt o forţă importantă indiferent de ţara în care trăiesc. Mă bucur să vă anunţ că am reuşit să obţin sprijinul Vital Voices ca şi în România să organizăm, anul viitor, un eveniment.

Scopul evenimentelor organizate de Global Ambassadors Program” este de a pune în acelaşi loc mentorii, reprezentaţi de femei cu experienţă în mediul de afaceri, din Statele Unite şi din lume, femei cu funcţii de top în managementul celor mai mari corporaţii la nivel mondial sau femei cu vastă experienţă politică, împreună cu femeile care au potenţial de a deveni lideri ai comunităţilor locale, femei puternice şi ambiţioase care au pornit propriile afaceri, care ajută comunitatea în care trăiesc şi care au potenţial de a deveni, la rândul lor, mentori şi ambasadori ai Vital Voices.

Ieri am participat în calitate de speaker la o sesiune de discuţii: „lobbying for change”, unde, împreună cu colegele mele ambasadoare Vital Voices am împărtăşit câteva idei care pot ajuta femeile cu potenţial din Orientul Mijlociu să îşi atingă obiectivele în afacerile pe care le-au pornit şi în activităţile lor sociale şi profesionale pentru a determina schimbări reale în mediile şi comunităţile din care provin, inclusiv in mediul politic.

Astăzi, am participat la un „mentorship walk” unde am încercat să creăm o legătură mai puternică între mentori şi participanţii la programul Vital Voices, iar mai târziu voi merge la Qatar Foundation, un exemplu de excelenţă în educaţie.

Având în vedere că sunt singurul ambasador al Vital Voices din regiune, România poate să devină un hub în care femeile de succes şi femeile cu potenţial deosebit de leadership să comunice pentru a produce şi determina schimbarea în bine în comunităţile din care provin. Eu am mare încredere în femeile din România, în potenţialul lor de a contribui activ şi substanţial la schimbările din România şi mă bucur foarte mult că Vital Voices mă va sprijini pentru îndeplinirea acestui obiectiv.

 

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.