Pages Menu
Categories Menu

Posted on nov. 9, 2010 in Politic | 1 comment

Participare Antena 2

Update: selectie cu interventiile din emisiune.

in aceasta seara incepand cu ora 21.30 la emisiunea lui Lucian Mandruta, Nimic Important.

1 Comment

  1. Lucian e un tip f simpatic. Eram fan acum 10 ani, apoi mi s-a parut ca s-a consumat ca om de televiziune, da mi-a arat din nou ce inteligent e:
    – a punctat exact care este varful de lance al dreptei modernemunca
    – la final te-a facut sa razi 🙂
    Munca poate fi insa placuta sau mai putin placuta, fericita sau trista, creativa sau plictisitoare si in functie de asta eficienta sau ineficienta. Social-democratia/birchallismul tb sa redefineasca munca pt a face opozitie eficienta centru-dreptei care si el s-a rafinat f mult in ultimele mandate(prin lume).
    Promit ca in urmatoarele zile/saptamana sa fac un guestpost in jurul studiului de caz al celui mai meritocratic stat din lume – Singapore. Desi nu am fost niciodata acolo si locuiesc in prezent in centrul Europei, lucrez direct pt o companie de acolo. Desi ma exploateaza inadmisibil de mult potrivit cu Codul Muncii suveran, apreciez ca incearca sa-mi faca munca cat mai placuta si daca se poate sa ma gandesc la solutii si in somn 😛 La ei se lucreaza si sambata, inovatia este rasplatita, dar ritmul alert iti inhiba de multe ori inovativitatea 🙁 Meritocratia asta din Singapore a inhibat si dezvoltarea democratica… Dar e o tzara ff dezvoltata fara indoiala!

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.