Pages Menu
Categories Menu

Posted on nov. 7, 2012 in Politic | 2 comments

Obama ramane Presedintele S.U.A.

iar America merge Forward! 

Obama, Charlotte, Carolina de Nord, 2012

Obama, Charlotte, Carolina de Nord, 2012

pentru 4 more years!

„Fired up ready to go! You did not give up, you got up! Being in the office it does not change you, it reveals who you are! You did not elect me to tell you what you wanted to hear. You elected me to tell you the truth” sunt doar cateva mesaje de care mi-am amintit si  pe care le-am auzit la lansarea oficiala a candidaturii lui Obama la inceput de septembrie, in Charlotte,  lansare la care am avut onoarea sa particip.

Personal consider ca America a ales inteligent. Obama este solutia pentru ca America sa mearga inainte. Am multi prieteni care lucreaza in echipa si administratia Obama, acum cativa ani l-am intalnit pe Obama in dezbaterile organizate de Policy Network si Center for American Progress si cu siguranta  este si a ramas un politician de centru stanga, un progresist. Asemeni lui Clinton (care a avut un excelent discurs de introducere a lui Obama) Obama este un credit familiei de politicieni social-democrati progresisti.

 

2 Comments

  1. Tare aş fi vrut să câştige unul dintre cei care au obţinut câte un procent sau două… Cât timp SUA va continua cu drumul bipartid nu se va schimba nimic.

  2. Am depus acum 25 de ani bani pentru cumpararea unui autovehicul Dacia. Nu am primit valoarea reactualizata a depozitului meu bancar, nu am primit masina, nu am primit nimic. In aceeasi situatie mai sunt 2000 de oameni. Exista un proiect de lege, PLx 226/2011 care inlatura consecintele acestei privari de proprietate/ sanse in viata. De ce nu este adoptata ? Mi-am propus sa dau acest mesaj de 1000 de ori. Sper ca acest guvern sa fie … altfel. (nr.518)

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.