Pages Menu
Categories Menu

Posted on oct. 12, 2009 in Politic | 6 comments

Motiune de cenzura….

PARLAMENT - MOTIUNE

…cade sau nu Guvernul Boc II?  Care sunt consecintele acestei motiuni de cenzura? Este oportuna o asemenea motiune de cenzura? Daca da pentru cine si de ce?

Personal am spus ca nu cred ca a fost/este oportuna o asemenea motiune de cenzura acum, cu 40 de zile inainte de alegeri, cand prioritatile Guvernului si ale Parlamentului ar trebui sa fie cu totul si cu totul altele decat circul asta de imagine a unor persoane obsedate numai de campania electorala…un circ care afunda Romania intr-o datorie publica care va atarna greu de gatul oricarui guvern care va veni pentru urmatorii ani buni, de rezolvarea acestei crize economice care a devenit o criza social-politica.

6 Comments

 1. Daca nu cade guvernul putem risca fraude semnificative la alegeri. Cum PD-L-ul s-a vazut singur la guvernare a si schimbat prefectii. Cred se impune numirea unui guvern cu sustinere parlamentara carea sa poata coninua si dupa alegerea noului presedinte. Ar putea avea consecinte pozitive pt economie un guvern responsabil. PSD-ul trebuia sa voteze in primul rand motiunea anterioara a PNL-ului. Iar Boc in loc sa-l remainieze pe Nica trebuia sa-si dea demisia caci oricum nu mai avea sustinere parlamentara. Si Basescu si-ar fii putut spala din imaginea patata daca sustinea un guvern din opozitie, mai ales ca dorea sa se separe de imaginea PD-L-ului ca independent…. si asa marii avuti din PD-L (Videanu, etc) nu pot sa faca cine stie ce scamatorii cu bugetul sau cu influenta politica pt afacerile lor sau ale apropiatiilor lor in 2 luni…. Dar probabil sunt f lacomi si… imaturi, ca doar in anii electorali tb sa lucrezi la imagine ca sa iti poti asigura influenta pt anii urmatori. PD-L-istii nu-s prea isteti se pare, exceptand-o pe Miss Roberta Romania, care e si frumoasa pe deasupra (e parerea mea subiectiva:P)

 2. Daca trece, guvernul Boc nu va mai putea da ordonantze de urgentza in scop electoral.

  Desigur, orice forma de instabilitate politica in dezastrul economic in care ne aflam e catastrofala. Insa cred ca e o greseala sa ne raportam la guvernul Boc ca la un guvern normal. El e doar expresia mafiei conduse de Traian Basescu. Vedetzi cum curg sutele de mii de euro pentru a cumpara tradatorii de la alte partide? De unde sunt acesti bani? Asa ca decat stabilitatea oferita de un clan mafiot, mai bine fara…

 3. motiunea ce cenzura nu trece, clasa politica si-a semnat singura repetentia.
  nu crezi ca trebuie sa discutam nu despre oportunitatea motiunii ci despre legitimitatea ei ?

  • mcgogoo
   ba da. Ce ai de spus despre legitimitatea acestei motiuni de cenzura?

 4. Guvernul Boc2 era ilegitim. Motivele motiunii sunt puerile insa Boc a provocat acest haos. Acum urmeaza sa se stabilizeze situatia. Buboiul trebuia spart…

  • mcgogoo
   de acord dar atunci sa se sparga toate si sa fie eliminat tot puroiul

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.