Pages Menu
Categories Menu

Posted on dec. 7, 2016 in Economic, Politic, Social | 0 comments

Măsurile PSD pentru creșterea veniturilor populaţiei

Partidul Social Democrat vrea să readucă România pe creştere economică şi să ridice nivelul de trai al românilor, ca să avem mai mulţi români în clasa de mijloc. Mesajul nostru pentru fiecare român este: Îndrăzneşte să crezi că viitorul tău este aici, acasă!

Noi credem că fiecare cetăţean şi fiecare familie care munceşte din greu trebuie să aibă şansa de a face parte din clasa de mijloc, adică să aibă o slujbă bine plătită, acces la o educaţie şi servicii medicale de calitate şi posibilitatea să îşi permită o vacanţă pe an, în familie. De asemenea, vrem ca părinţii şi bunicii noştri să aibă pensii decente care să le ia de pe umeri grija zilei de mâine.

De aceea, dacă alegătorii ne vor încredinţa votul lor pe 11 decembrie, PSD va continua politica de creştere a salariilor pentru medici, pentru cadrele didactice şi pentru toţi oamenii care muncesc în România!

Citiţi mai multe despre măsurile de creștere a veniturilor propuse de PSD: http://indraznestesacrezi.ro/documente/3.Relaxare_fiscala_si_crestere_venituri.pdf

s0 s1 s2 s3 s4 s5 s6 s7 s8 s9 s10

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.