Pages Menu
Categories Menu

Posted on dec. 5, 2016 in Economic, Politic, Profesional, Social | 0 comments

Măsurile PSD de relaxare fiscală și creștere a veniturilor

Vrem ca România să fie o ţară atractivă pentru investitori, dar nu fiindcă aici ar găsi forţă de muncă ieftină, ci pentru că avem oameni muncitori şi bine pregătiţi! Avem în plan implementarea unui pachet important de reduceri de taxe și impozite, care să le ofere un sprijin în plus şi o şansă mai bună de reuşită pentru toţi cei care muncesc în România.

 

Măsurile pe care Partidul Social Democrat le propune alegătorilor în programul nostru de guvernare urmăresc creşterea veniturilor şi simplificarea procedurilor pentru oamenii care muncesc: pentru medici, IT-işti, jurnalişti, contabili, persoane fizice autorizate (PFA) şamd., dar şi pentru cei în vârstă, care au muncit deja o viaţă întreagă. În planul nostru de relaxare fiscală am prevăzut reducerea şi eliminarea impozitului pe venit pentru anumite categorii de salariaţi şi persoane care desfăşoară activităţi independente, eliminarea contribuţiilor de sănătate pentru pensionari, precum şi eliminarea impozitului pe terenurile agricole.

Pe lângă eliminarea celor #102taxe, prin care ne-am propus ca românii să nu mai fie umiliţi la ghişee, ci să aibă în schimb mai mult timp și mai mulţi bani disponibili din venitul lunar, obiectivul nostru este să aducem mai mulți români în #clasademijloc, adică mai mulţi români cu locuri de muncă stabile şi bine plătite.

#indraznestesacrezi

Aflaţi mai multe despre planul PSD de relaxare fiscală şi creştere a veniturlor: http://indraznestesacrezi.ro/documente/3.Relaxare_fiscala_si_crestere_venituri.pdf

rf1 rf2 rf3 rf4 rf5 rf6 rf7 rf8 rf9 rf10

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.