Pages Menu
Categories Menu

Posted on iun. 8, 2013 in Politic | 1 comment

La vremuri noi, ”Vremea Noua” din Vaslui are obiceiuri vechi

Dragi prieteni,

de cateva zile publicatia Vremea Noua din Vaslui publica minciuni repetate despre  activitatea mea profesionala, in speta despre activitatea mea la Cabinetul premierului Victor Ponta. Desi Guvernul a facut precizarile corecte, Vremea Noua continua si astazi cu minciunile.

Pentru a nu se crea niciun fel de confuzie, precizez ca am solicitat si eu punctul de vedere transmis de Guvern catre Vremea Noua, punct de vedere pe care il regasiti mai jos.

Unele obiceiuri se pare ca nu mor niciodata – cand este obisnuit cu santajul si minciuna continui pe aceeasi linie.

PS: Le solicit celor de la Vremea Noua sa nu mai inventeze declaratii ale ”colegilor parlamentari” si sa spuna cu nume si prenume cine ce a declarat.

PS2: Ii invit pe prietenii de aici care tin la adevar sa dea like si share acestei postari. Va multumesc.

GUVERNUL ROMÂNIEI

7 iunie 2013

 Catre: Redactia « Vremea Noua »

In atentia domnului redactor-sef Gelu Irimia

Stimate domnule Gelu Irimia,

 Ca urmare a articolului publicat in data de 7 iunie 2013, cu titlul „Penibila”, de catre publicatia „Vremea Noua”, Biroul de presa al Guvernului este in masura sa va faca urmatoarele precizari, pe care avem rugamintea sa le publicati pentru o corecta informare a cititorilor dumneavoastra:

 Biroul de presa al Guvernului Romaniei nu v-a transmis, asa cum gresit precizeaza articolul mentionat mai sus, cã doamna Ana Birchall „nu detine si nu a detinut” functia de consilier al Primului-ministru Victor Ponta.

 La intrebarea dumneavoastra, pe care o redam exact

„Doamna Ana Birchall, deputata in circumscriptia electorala Vaslui, colegiul Zorleni, indeplineste atributii de consiliera a Primului-ministru Victor Viorel Ponta? Si daca da, care este domeniul vizat de activitatea de consiliera a doamnei Ana Birchall?”

Biroul de Presa al Guvernului v-a raspuns, la timpul prezent, asa cum a fost adresata si intrebarea dumneavoastra, ca

Vă informăm că doamna Ana Birchall nu este consilier al premierului”.

 Subliniem pe aceasta cale ca doamna Ana Birchall a detinut functia de consilier al Primului-ministru Victor Ponta in perioada 02.07.2012 – 21.12.2012. Incetarea mandatului de consilier a intervenit odata cu dobandirea calitatii de deputat de catre doamna Ana Birchall.

 Cu multumiri in speranta unei bune colaborari,

 Biroul de Presa al Guvernului”

1 Comment

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.