Pages Menu
Categories Menu

Posted on iun. 2, 2016 in Comunicate, Politic | 0 comments

La Vaslui şi peste tot în ţară, PSD are o echipă unită şi cei mai buni candidaţi, oameni gospodari care îi vor reprezenta cu cinste pe vasluieni şi pe toţi românii

PSD-logo

Ana Birchall (PSD): La Vaslui şi peste tot în ţară, PSD are o echipă unită şi cei mai buni candidaţi, oameni gospodari care îi vor reprezenta cu cinste pe vasluieni şi pe toţi românii

COMUNICAT DE PRESĂ

 

Ana Birchall, deputat în colegiul 5 Vaslui, a ţinut să transmită un mesaj vasluienilor, în contextul apropierii finalului campaniei electorale pentru alegerile locale, subliniind că românii au dreptul de a decide modul în care evoluează comunităţile din care fac parte. „Alegerile pe care le facem o dată la patru ani sunt deosebit de importante, fiindcă ne influenţează viaţa şi pot contribui decisiv la dezvoltarea şi modernizarea comunităţilor în care trăim. Aşadar, nu trebuie să ne fie indiferent cine ajunge în fruntea administraţiilor locale, votul fiind şansa pe care o avem pentru ca oamenii să îşi exercite puterea. Îi îndemn pe toți vasluienii să vină la vot şi să ofere şansa echipei de oameni gospodari ai PSD de a se implica şi de a munci pentru ca localităţile vasluiene să se dezvolte, aşa cum merită minunaţii oameni de pe aceste meleaguri. Am demonstrat că ori de câte ori PSD se află la conducerea țării sau în administrația locală, România performează și viața oamenilor se schimbă în bine. Deşi judeţul Vaslui se confruntă cu insuficiența fondurilor de la bugetul de stat an de an, edilii social-democraţii sunt oameni harnici şi vrednici, care se zbat pentru ca localităţile pe care le administrează să se modernizeze și să prospere”, a susţinut deputatul social-democrat.

Ana Birchall a subliniat că, în judeţul Vaslui, echipa PSD este unită şi pregătită să facă faţă provocărilor astfel încât viaţa oamenilor de aici să fie mai bună. „Vă mărturisesc că în această legislatură am simţit cu adevărat ce înseamnă echipa în PSD. În judeţul Vaslui, PSD a fost întotdeauna cel mai votat partid. Suntem o echipă care îşi respectă angajamentele şi care îşi onorează promisiunile şi vom demonstra în continuare că ne ţinem de cuvânt, în acord cu aşteptările vasluienilor. Alături de domnul preşedinte Buzatu, de deputații și senatorii PSD care reprezintă acest județ, şi de domnul Solomon, candidatul PSD la Primăria Bârlad, ne-am bătut şi ne vom bate în continuare pentru ca viaţa oamenilor din judeţul Vaslui să fie mai bună. Am convingerea că împreună formăm o echipă profesionistă, cu proiecte țintite pe nevoile românilor, echipă care va obţine victoria în alegerile locale din 2016, la Consiliul Judeţean, la Primăria Bârlad, la Primăria Huşi, la Primăria Vaslui precum şi la majoritatea primăriilor şi consiliilor locale din județ. Candidaţii PSD sunt oameni ai faptelor, nu ai vorbelor goale, iar drept mărturie stau realizările din judeţ și localităţile administrate de primarii PSD, care sunt cele mai îngrijite”, a transmis deputatul PSD.

Totodată, deputatul PSD şi-a exprimat convingerea că toţi candidaţii social-democraţi vor performa şi vor obţine victoria în alegerile locale la Consiliul Judeţean şi la majoritatea oraşelor şi comunelor. “PSD Vaslui este a doua casă pentru mine. Domnul Buzatu este un excelent lider de organizaţie, un politician cu experienţă şi un om care a avut întotdeauna deschiderea în a-mi oferi sfaturi în cariera politică ori de câte ori am avut nevoie. Va fi cu siguranţă viitorul preşedinte al Consiliului Judeţean. Adrian Solomon, colegul meu deputat, este primarul de care Bârladul are nevoie. Este un gospodar adevărat, un om de cuvânt, un om cu principii, un om care în cei patru ani de mandat s-a luptat pentru cei care l-au ales. Va fi in primar de nota 10, nu am nici cea mai mică îndoială. La Huşi, PSD are un primar destoinic şi iubit în persoana lui Ioan Ciupilan. Municipiul Huşi este mărturia vie a faptului că, acolo unde un primar îşi face treaba, rezultatele se văd. Iar meritele domnului primar Ciupilan sunt cu atât mai mari cu cât a reuşit să schimbe în bine oraşul pe care îl administrează cu fonduri puţine, zbătându-se să dezvolte Huşiul şi prin atragerea de fonduri europene. La fel stau lucrurile și la Vaslui, unde domnul primar Vasile Pavăl a dovedit că este un gospodar adevărat care merită încrederea pentru continuarea proiectelor sale. Sunt convinsă că votul locuitorilor din Vaslui îl va confirma în fruntea administraţiei pentru nou mandat. Fie că vorbim de Huși, de Bârlad, de Vaslui, sau de orice localitate din acest frumos județ, echipa PSD are cei mai pregătiți oameni pentru a se pune în slujba cetățenilor. De asemenea, le urez succes tuturor candidaţilor noştri din comunele Alexandru Vlahuţă, Băcani, Ciocani, Coroieşti, Dragomireşti, Fruntişeni, Ghergheşti, Griviţa, Iana, Ibăneşti, Iveşti, Perieni, Pochidia, Pogana, Pogoneşti, Puieşti, Tutova, Vinderei, Voineşti şi Zorleni, localităţile din colegiul pe care îl reprezint cu mândrie în Parlament precum şi tuturor candidaţilor noştri din judeţul Vaslui şi din ţară. Sunt convinsă că, pe 5 iunie, vasluienii vor vota în număr mare candidaţii PSD la Consiliul Judeţean, la primării şi la consiliile locale. Un vot pentru cei trei trandafiri înseamnă un vot pentru echipa PSD şi pentru dezvoltarea judeţului Vaslui. Am arătat întotdeauna că ne pasă de cei mulți și vom fi în continuare în slujba românilor”, a punctat Ana Birchall.

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.