Pages Menu
Categories Menu

Posted on iul. 18, 2014 in Politic | 0 comments

Întâlnire Zorleni

Fiind deja un bun obicei la sfârșitul fiecărei sesiuni parlamentare, astăzi am avut o întâlnire cu doamna primar Hultoană și consilierii locali din comuna Zorleni. Am discutat subiecte importante pentru comunitate cu colegele și colegii mei din Consiliul Local Zorleni. Doamna primar Paula Hultoană mi-a prezentat efectele devastatoare ale recentelor inundații din satul Popeni și a propus un plan de acțiune pentru a preveni în viitor asemenea calamități, pe care îl voi transmite pe cale instituțională autorităților competente pentru a decolmata și îndigui pârâul Zorleni.

De asemenea, lucrările pentru construcția unei noi școli în Zorleni, deja cuprinsă în buget, trebuie demarate în cel mai scurt timp, încercând sa se găsească soluții pentru eliminarea blocajului actual cauzat de constructor. M-am bucurat să constat că eforturile făcute pentru finalizarea rețelei de apă curentă în Simila au dat roade, fiind o realizare importantă a administrației locale.

Ca de fiecare dată, a fost o discuție pozitivă, constructivă și sunt convinsă că vom continua să colaborăm excelent și în viitor. Eu le sunt alături.

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.