Pages Menu
Categories Menu

Posted on mai 27, 2016 in Jurnal de campanie, Politic | 0 comments

În campanie electorală, la Pogana

Maricel Gîfu este un primar iubit de pogăneni, un om de calitate pe care am convingerea că îl veţi vota pentru un nou mandat. Sunt sigură că va face în continuare tot ce depinde de dânsul pentru ca Pogana, cu puţinii bani pe care îi are la dispoziţie, să se dezvolte şi să se modernizeze aşa cum merită locuitorii de aici.
Reabilitarea şi modernizarea drumurilor şi a podurilor de pe raza comunei Pogana a fost unul dintre obiectivele principale. S-a construit noul pod din Măscurei, s-a finalizat podul de la Bogeşti, iar construcţia podului din Pogana a fost şi ea începută. Domnul primar Maricel Gîfu merită aprecierea locuitorilor din Pogana pentru că s-a ocupat şi de sănătatea oamenilor de aici. Dispensarul din Pogana a fost modernizat, iar pe raza comunei a fost deschis şi un punct farmaceutic, atât de necesar pentru locuitori.
Modernizarea drumurilor comunale din satele componente ale comunei Pogana prin bani europeni, înfiinţarea unei grădinițe cu două săli de clasă în satul Tomești, tot prin fonduri europene, reţea de apă şi canal în satele Pogana, Tomeşti, Bogeşti şi Măscurei, construirea a două cămine culturale în satele Tomești și Bogești, accesarea unor fonduri europene pentru construirea unui centru social la Bogești, în clădirile fostului centru de zi, extinderea intravilanelor localităților pentru a veni în ajutorul tinerilor căsătoriți cu locuri de casă sau amenajarea parcurilor de joacă pentru copii și în satele Pogana, Măscurei și Cîrjoani sunt principalele proiecte pentru viitorul mandat.
Domnul primar Maricel Gîfu şi consilierii locali ai PSD merită toată aprecierea pentru ceea ce au realizat pentru această minunată comună. Primarul şi echipa sa au demonstrat că, acolo unde este voinţă, se pot face lucruri foarte bune pentru oameni. Merită votul Dvs. pe 5 iunie!
3
4
5
unnamed (1)
unnamed

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.