Pages Menu
Categories Menu

Posted on mart. 14, 2014 in Politic | 0 comments

Importanta Conventiei de la Istanbul pentru Romania si Italia

Discutând despre drepturile femeilor şi Convenţia de la Istanbul pentru combaterea violenţei împotriva femeilor împreună cu preşedinta Camerei Deputaţilor din Italia, D-na Laura Boldrini şi Preşedintele Camerei Deputaţilor Dl. Valeriu Zgonea.

Susţin în continuare semnarea şi ratificarea Convenţiei de la Istanbul de către România. Apreciez implicarea și consecvența doamnei Laura Boldrini în apărarea drepturilor femeilor și vreau să felicit Italia pentru rapiditatea cu care a semnat Convenția de la Istanbul. Sunt sigură că România va urma acest exemplu de succes al Italiei şi se va alătura în scurt timp listei ţărilor care au semnat şi ratificat Convenţia pentru prevenirea violenţei împotriva femeilor.

Vreau să îi mulţumesc domnului Valeriu Zgonea, Președintele Camerei Deputaților atât pentru susţinerea demersurilor de semnare şi ratificare a Convenţiei cât şi pentru sprijinul acordat în organizarea la Camera Deputaţilor, în premieră pentru Romania, a Conferinţei regionale a APCE privind violenţa împotriva femeilor şi Convenţia de la Istanbul din 25 noiembrie 2013.

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.