Pages Menu
Categories Menu

Posted on iun. 24, 2013 in Politic | 0 comments

Imi exprim tristetea profunda provocata de teribilul accident ce a avut loc in Muntenegru chiar în noaptea de Rusalii.

Este dificil să găsești cuvintele potrivite pentru a exprima sentimentele care te încearcă în momentul în care auzi că 18 concetățeni români și-au pierdut viața în afara hotarelor țării.

În calitate de Secretar al Comisiei pentru Afaceri Europene din Camera Deputaților, transmit condoleante familiilor victimelor accidentului. Îmi exprim totuși speranța că intervenția rapidă a autorităților noastre în zonă va preveni pierderea altor vieți omenești. Toate eforturile noastre trebuie canalizate pe salvarea românilor care au scăpat cu viață din acest eveniment tragic și se află acum la terapie intensivă.

Personal am transmis delegatiei Muntenegru prezenta la lucrarile COSAC multumirile si aprecierea noastra pentru ajutorul acordat de autoritatile locale si am rugat sa se transmita locuitorilor din zona multumirile noastre pentru ajutorul si prietenia aratata fata de romani.

Astăzi, în a doua zi de Rusalii toate gândurile noastre merg către familiile îndurerate ale celor implicați în accidentul cumplit din Muntenegru.

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.