Pages Menu
Categories Menu

Posted on aug. 13, 2012 in Politic | 4 comments

Guvernul a incheiat cu succes dicutiile cu finantatorii internationali

Discuţiile cu partenerii noştri internaţionali arată ca ne-am îndeplinit obiectivele economice şi financiare la finele lunii iunie. Este foarte important că în urma acestor discuţii a reieșit că sunt asigurate sumele necesare de bani pentru refacerea salariilor bugetare şi pentru plata sumelor reţinute abuziv de guvernele Boc și Ungureanu.

Plata TVA la încasarea facturii a fost agreată și ea de instituţiile internaţionale, ceea ce va oferi o gură de oxigen firmelor în viitorul apropiat. Guvernul USL se ține de promisiuni și își face treaba, în ciuda presiunilor imense și obstrucționărilor la care este supus din direcția președintelui suspendat și a aliaților săi.

 

4 Comments

  1. D-na, ce inseamna succes pt dvs? Ca se scumpesc gazele de la 01.09, ca la paine se adauga zilnic cate un banut, ca zaharul a ajuns la 5.5 lei, ca ma apuca disperarea cand vad ca nu-mi mai ajunge salariul, cand vad declaratiile lui Rus si Dobre? CE NAIBA INSEAMNA SUCCES, DOAAAAAAAMNA?

  2. Discuţiile cu partenerii noştri internaţionali arată ca ne-am îndeplinit obiectivele economice şi financiare la finele lunii iunie. Este foarte important că în urma acestor discuţii a reieșit că sunt asigurate sumele necesare de bani pentru refacerea salariilor bugetare şi pentru plata sumelor reţinute abuziv de guvernele Boc și Ungureanu.

  3. Cum continuă reforma statului? De unde găsim resurse financiare pentru a investi şi a ne dezvolta, în condiţiile în care împrumuturile sunt din ce în ce mai scumpe? Cum poate fi primenită rapid şi consistent clasa politică? Dar magistratura? Prin ce instrumente poate fi accelerată lupta anticorupţie? Care ar trebui să fie ţintele pe termen lung ale României? Suntem dispuşi să facem sacrificii în continuare pentru a ne alătura clubului european condus de Germania sau mai bine luăm o pauză, ne tragem sufletul şi mai vedem?

  4. Iată că însă în Germania, în aproximativ aceeași perioadă, Bruno Groening a importat modelul cu succes. În America tele-evangheliștii și-au început misiunea dupa marea criză economică din 1930 (o perioadă în care psihicul populației era evident ușor de păcălit cu promisiuni de vindecări miraculoase și rezultate financiare spectaculoase).

Trackbacks/Pingbacks

  1. Colonelul Dogaru… « Motanul Incaltat - [...] “haosul cu militari”, care e o aberatie clara. Aceasta “gandire” economica are consecinte cu mult mai grave: trage in…

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.