Pages Menu
Categories Menu

Posted on mai 12, 2014 in Politic | 0 comments

Forumul Progresist Social Democrat organizeaza dezbaterea „Progressive Agenda for the Future”

Marţi, 13.05 a.c. Forumul Progresist Social Democrat organizează dezbaterea „Progressive Agenda for the Future” avându-l ca invitat special pe Lordul Peter Mandelson, artizanul mişcării politice New Labour din Marea Britanie, fost vicepremier al Regatului Unit al Marii Britanii, un politician aflat permanent în centrul strategiilor progresiste care au produs politici publice eficiente atât pentru Marea Britanie, cât şi pentru Statele Unite ale Americii.

Sunt onorată de participarea Lordului Peter Mandelson la primul eveniment pe care l-am organizat în calitate de preşedinte al Forumului Progresist Social Democrat. Experienţa lui Peter Mandelson în materie de elaborare de politici publice progresiste este nepreţuită pentru noi.

Peter s-a plasat mereu în centrul preocupărilor şi gândirii progresiste internaţionale, este unul dintre artizanii grupului Policy Network, un grup care adună în jurul valorilor progresiste lideri foarte importanţi din toată lumea.

Domnia sa este şi arhitectul mişcării politice New Labour care a produs în deceniul trecut măsuri progresiste aplicate cu foarte mult succes în Marea Britanie.
„Progressive Agenda for the future” este un eveniment foarte important pentru FPSD. Ne vom întâlni la Palatul Parlamentului, împreună cu domnul preşedinte Victor Ponta pentru a construi o relaţie solidă atât cu experţi în materie de politici publice din Marea Britanie şi SUA, cât şi pentru a consolida un nucleu dur de experţi în economie, educaţie, muncă, sănătate şi alte domenii vitale pentru funcţionarea unui stat, în jurul valorilor şi principiilor social democrate şi progresiste.

Domnul preşedinte Victor Ponta a fost foarte deschis la propunerea de înfiinţare a acestui forum şi îi mulţumesc foarte mult pentru acest lucru. Potenţialul Partidului Social Democrat de a produce politici publice performante pentru România s-a demonstrat în aceşti doi ani de guvernare, dar prin activitatea Forumului vom creşte şi mai mult acest potenţial.

Evenimentul „Progressive Agenda for the Future” are loc mâine la Palatul Parlamentului, începând cu ora 10:00 la Sala I.G. Duca. La eveniment şi-au confirmat prezenţa reprezentanţii alianţei PSD-UNPR-PC: Daniel Constantin, Doina Pană, Rovana Plumb şi Eugen Nicolicea.

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.