Pages Menu
Categories Menu

Posted on nov. 23, 2009 in Politic | 4 comments

Felicitari Crin Antonescu! Tot respectul pentru cum te-ai luptat

Crin Antonescu

…si pentru modelul de politician pe care vrei sa il impui in politica romaneasca. Este nevoie de o revolutie a meritocratiei, a bunului simt si in aceasta tara.

Sper ca ma cunoasteti suficient de bine sa stiti ca nu spun aceste lucruri din niciun motiv strategic sau alte povesti de genul acesta ci pur si simplu pentru ca asa cred eu.

Crin Antonescu (cu toate stangaciile si greselile pe care le-a facut in campanie, mai mult din punct de vedere strategic decat altceva – spre exemplu cred ca s-a concentrat mult prea tarziu pe intratul in turul I iar faptul ca nu au fost dezbateri intre candidati clar l-a dezavantajat pe el etc) a castigat admiratia si respectul meu pentru maniera in care s-a luptat in aceasta campanie.

Am trait si eu pe propria mea piele experienta si importanta fiecarui vot, puterea, desi erai mort de oboseala, de a continua sa te bati cu adevarat pentru fiecare vot stiind ca fiecare vot conteaza pentru ca fiecare vot iti este dat in mare masura datorita tie si nu datorita masinariei de partid pe care o ai in spate. Stiu ce inseamna sa te lupti pentru fiecare vot cu emotia ca poate acel vot va face diferenta. Stiu ce inseamna sa traiesti acel sentiment de mandrie, onoare si recunostinta ca ai mai castigat un vot chit ca alergai dintr-un loc in altul (in cazul meu in 16 state in mai putin de 3 saptamani).

Crin a castigat moral aceste alegeri aratand ca se poate si altfel si pentru aceasta multumesc si felicitari lui, echipei si Adinei.

4 Comments

 1. „A luptat altfel” Cum altfel? A luptat ca toata lumea. Mi-as fi dorit sa aflu cum arata Romania in viziunea Crin Antonescu. Am aflat si de la el ceea ce spune majoritatea (65%) ca raul cel mai mare pt tara e Basescu. La fel ca Geoana, Vadim, Becali. Dupa parerea mea …prea putin pentru atata lauda!

  • Silvia
   are respectul meu pentru ca este singurul candidat care a luat mai mult decat propriul partid…

 2. Mai sus spuneati ca are admiratia si respectul dvs pt felul in care a luptat. In raspuns spuneti ca-l respectati pt rezultat…. Ma rog … Eu, care l-am votat, sunt profund dezamagita. Chiar am crezut ca dl Crin are o viziune, este alt fel de om politic. Pacaleala!!!

  • Silvia
   da rezultatul obtinut se datoreaza in primul rand manierie inc are s-a luptat pt fiecare vot si pentru acest lucru are in continuare admiratia si respectul meu….scuze daca ai inteles altceva

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.