Pages Menu
Categories Menu

Posted on apr. 20, 2011 in Politic | 2 comments

Fapte

3 septembrie 2010 Botis devine ministru
peste exact 16 zile, Asociaţia parteneriat Euroactiv Bistriţa, care derulează programe pe piaţa muncii, a depus un proiect „Şansa la demnitate”.

pe 1 octombrie a fost aprobat  de Organismul Intermediar Regional POSDRU Nord-Vest, instituţie din subordinea Ministerului Muncii.

– pe 28 octombrie contractul a fost semnat.

– pe 29 noiembrie proiectul  a primit prefinantare.

Asociaţia parteneriat Euroactiv Bistriţa a fost înfiinţată în 2007 cu sprijinul lui Ioan Botiş, la acea vreme director executiv la Agenţia Judeţeană de Ocupare a Forţei de Muncă Bistriţa-Năsăud. Cu soţia sa consultant şi fosta şefă de cabinet Alina Căpraru expert, Asociaţia şi-a găsit sediul social chiar la adresa la care familia Botiş îşi are domiciliul şi la care mai figurează o firmă, Mobil Constructnoteaza Ev. Zilei .

Vom avea o demisie de onoare? Mai mira pe cineva de ce Romania este din ce in ce mai izolata pe plan international?

UPDATE: minstrul Botis a demisionat!

2 Comments

  1. Nu o sa avem o demisie de onoare, de unde asa ceva la portocalii, insa daca treaba mai face valuri o vreme, o sa il arunce peste bord, cum e stilul la ei cand vine vorba de simplii executanti.

    Iar Botis o sa se incoloneze in lungul sir de sustinatori PDL care vor spune: va rog se se consemneze, am fost un dobitoc.

  2. Na, a demisionat, dupa o zi de reflectie. Maurul si-a facut datoria, maurul poate sa plece. Daca as fi rau, as spune sa guste si el din roadele noului cod al muncii pe care l-a promovat.

    Comentariul lui Ponta:

    Boc este scutul corupţilor. Nu cred că Băsescu l-a sfătuit pe Botiş să-şi dea demisia pentru că a încălcat legea. Probabil, Băsescu i-a spus lui Botiş că trebuie să demisioneze pentru că cei de la presă l-au prins.

    Probabil are dreptate. Cam atat despre „onoarea” portocaliilor.

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.