Pages Menu
Categories Menu

Posted on nov. 29, 2012 in Politic | 3 comments

Facem lucrurile sa se miste. Dupa 9 Decembrie, continuam sa fim puternici impreuna

În ultimele zile, au apărut mai multe vești bune, care arată că Guvernul USL și-a făcut cu prisosință treaba în aceste luni de guvernare. Astfel, Comisia Europeană a anunțat miercuri deblocarea plăților pe POS Mediu și a lăudat măsurile luate de autoritățile de la București. Iată că, în doar câteva luni, încep să se vadă eforturile aproape supraomenești făcute de Guvernul USL pentru a rezolva grava problemă a fondurilor europene, lăsată moștenire de PDL. Da moștenire, căci PDL este partidul care a girat la guvernare fraudarea fondurilor europene și incompetența din instituțiile de management.

De asemenea, în aceste zile, au fost anunțate ultimele date privind situația deficitului bugetar. Acesta este cu peste 1% mai mic decât anul trecut în aceeași perioadă, ceea ce este aproape incredibil, având în vedere că am decis reîntregirea salariilor, am început returnarea banilor reținuți ilegal pensionarilor de guevrnele PDL, dar nu numai. Cum am reușit acest rezultat? Stopând risipa și corupția.

În fine, nu pot să nu remarc ultimul BAROMETRU al BUNEI GUVERNARI realizat (in perioada 1-15 ocombrie) de Fundația Romanian Business Leaders, care arată că mediul de afaceri este pozitiv față de actualul Guvern. Propaganda lui Basescu și a PDL nu poate acoperi ceea ce simt cei care sunt în mod direct afectați de guvernare. Pentru aceștia este clar că există din partea Guvernului USL mai multă transparență, mai multă deschidere către partenerii sociali, o absență a scandalurilor de corupție, mai multă competență.

Toate aceste date, cât se poate de concrete, arată că în ultimele luni lucrurile au început să se miște în România. Cu atât mai mult devine o necesitate ca, pe 9 Decembrie, cu ajutorul românilor, să blocăm revenirea la putere a celor care au arătat din 2009 și până în mai 2012 că nu se poate guvernare decât tăind salarii și pensii, fără măsuri de relansare economică, umilind oamenii care cereau să li se facă dreptate, să li se respecte drepturile.

O Românie Puternică, cea pe care ne-o dorim cu toții, începe să fie construită de USL, cu sprijinul românilor, în această perioadă.

După 9 Decembrie, vom continua să fim puternici împreună, pentru a duce până la capăt acest proiect. 

3 Comments

 1. Mult succes doamna!

 2. Sa fiti puternici,sa realizati proiectul USL,diferit de proiectul „Basescu”!

 3. Încă o săptămână cu bune, cu rele, cu adevăruri, cu minciuni, cu supărări, cu bucurii.
  Va trece repede şi „finis coronat opus”:
  ANA BIRCHAL PARLAMENTAR!
  🙂

  PS Eu cred în dumnneavoastră, deci rogu-vă credeţi şi dumneavoastră în dumneavoastră.
  ZÂMBIŢI ŞI CÂŞTIGAŢI!

Trackbacks/Pingbacks

 1. Masurile lui Tariceanu « Motanul Incaltat - [...] ele sunt foarte importante si pentru ca am anumite neclaritati. Spre exemplu, o neclaritate, legata de primul punct, ar…
 2. 1 Decembrie « Motanul Incaltat - [...] bucuram! Totusi, citesc despre faptul ca suntem dezbinati… De aceea propun sa ne intoarcem, daca pot sa spun asa,…

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.