Pages Menu
Categories Menu

Posted on feb. 17, 2015 in Politic | 1 comment

Dublarea cuantumului indemnizaţiilor persoanelor persecutate pe motive politice de dictatura comunistă

1475942_618972151547890_4720982384674544314_n

Astăzi, în Comisia pentru buget, finanţe, bănci a Camerei Deputaţilor, am avizat pozitiv, alături de colegii şi colegele mele deputaţi, un proiect legislativ care prevede dublarea cuantumului indemnizaţiilor persoanelor persecutate pe motive politice de dictatura instaurată în 6 martie 1945. Cred că avem o datorie morală neîmplinită faţă de cei care au luptat cu curaj pentru ca democraţia să nu moară în România. Sper ca prin acest mic gest să putem aduce o mângâiere destinelor frânte de regimul comunist instaurat în România după al doilea Război Mondial.

1 Comment

 1. Buna ziua.
  Ma numesc Cristina Sutea si sunt fiica unui fost refugiat (septembrie 1940 – martie 1945), in urma Diktatului de la Viena.
  Laudabil ca va amintiti de luptatorii pentru democratie, dar rusinos ca uitati de refugiati. Cu atat mai rusinos cu cat, IN PLINA CAMPANIE ELECTORALA, ati votat dublarea indemnizatiei acestei categorii de persoane, iar dupa lamentabilul esec de la alegeri, ati prorogat termenul de aplicare a acestei masuri (OUG 83/2014). Se pare ca asteptati sa moara refugiatii, sa nu mai trebuiasca sa achitati aceste sume.
  Sa nu va mirati ca ati pierdut alegerile, lumea si-a dat seama cu cine are de-a face.
  As incheia „cu stima”, dar din pacate (pentru mine), nu mai pot spune asa ceva la adresa partidului Dvs.
  Cristina Sutea.

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.