Pages Menu
Categories Menu

Posted on iul. 28, 2016 in Politic | 0 comments

Din serialul „Minciunile domnului ministru Ghinea”

deputat2

Astăzi episodul 1

Așa cum am susținut încă din data de 27.06.2016 la audierea domnului ministru Cristian Ghinea, audiere organizată de Comisia pentru afaceri europene din Camera Deputaților, România riscă să aibă un grad de absorbție egal cu ZERO în 2016 pe fondurile gestionate de Ministerul Fondurilor Europene. La acel moment, domnul ministru Ghinea jignea și insulta susținând că „nu știu aritmetică și fac declarații pripite„! Iată însă că astăzi, 28.07 2016, o revistă serioasă și profesionistă, revista Capital, publică o anchetă susținută și de memorandumul asumat ieri de guvernul tehnocrat din care reiese exact realitatea subliniată de mine în cadrul ședinței de audiere a d-lui Ghinea: gradul de absorbție al României pe fonduri structurale în 2016 este ZERO.

Oare nici cei de la revista Capital nu știu aritmetică, domnule Ghinea? Rog să răspundeți public! Aveți această obligație așa cum aveți datoria să răspundeți și la întrebările formulate de Comisia pentru afaceri europene din Camera Deputaților, întrebări la care refuzați să oferiți un răspuns de săptămâni întregi!

http://www.capital.ro/exclusiv-document-oficial-al-guvernului-absorbtie-zero-a-fondurilor-europene-structurale-pentru-2014-2020.html

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.