Pages Menu
Categories Menu

Posted on oct. 1, 2014 in Politic | 0 comments

Dezinformările şi minciunile de campanie trebuie să înceteze – Victor Ponta nu are nici un fel de legătură cu dosarul „Microsoft”

Declarație de presă

„DNA a comunicat public faptul că premierul Victor Ponta nu are nici un fel de calitate în dosarul „Microsoft”. Zvonurile, dezinformările, fumigenele de campanie trebuie să înceteze în acest moment” a afirmat Ana Birchall.

„Întotdeauna am susţinut independenţa justiţiei şi cred în justiţia din România. Tocmai din acest motiv mă declar total împotriva practicii josnice de a folosi justiția în scop politic și electoral. Dosarele aflate în curs de soluționare nu au ce să caute în dezbaterea politică” a continuat deputatul PSD.

“Propagarea minciunilor și dezinformărilor la adresa candidatului PSD-UNPR-PC la prezidențiale Victor Ponta cu doar 2 zile înainte de începerea campaniei electorale trebuie să înceteze rapid. Fără nici o urmă de îndoială, DNA a confirmat ceea ce și Victor Ponta a spus în aceste zile. Nu există nici un fel de legătură între dosarul “Microsoft” și actualul premier al României, Victor Ponta” a subliniat Ana Birchall.

“Fac un apel către toți liderii de opinie responsabili și către adversarii politici să păstreze o campanie electorală curată, cu teme relevante pentru români, lipsită de dezinformări și manipulări, lipsită de atacuri nejustificate la persoană. Românii merită o campanie electorală pozitivă după 10 ani de conflict perpetuu și scandal social, promovat de politica de stat a lui Băsescu, o politică bazată pe ură și dezbinare” a mai declarat Ana Birchall, deputat PSD și Înalt reprezentant al Primului Ministru pentru Afaceri Europene și parteneriat cu SUA.

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.