Pages Menu
Categories Menu

Posted on iun. 21, 2013 in Politic | 0 comments

Deputatul PSD, Ana Birchall saluta semnarea Proiectului de reabilitare a sistemului de alimentare cu apa, a sistemului de canalizare si a statiilor de epurare din judetul Vaslui (Vaslui, Barlad, Husi, Negresti si aglomerarilor din aceste zone)

Deputatul PSD, Ana Birchall salută semnarea Proiectului de reabilitare a sistemului de alimentare cu apă, a sistemului de canalizare și a stațiilor de epurare din județul Vaslui (Vaslui, Bârlad, Huși, Negrești și aglomerărilor din aceste zone). Proiectul amintit este finanțat prin intermediul Programului Operațional Sectorial Mediu.

Semnarea acestui proiect reprezintă o veste bună pentru toți locuitorii din județul Vaslui. Județul Vaslui nu este încă din păcate dezvoltat la cele mai înalte standarde, în ceea ce privește extinderea infrastructurii de apă și canal. Acest tip de infrastructură este foarte importantă atât pentru sănătatea populației, cât și pentru dezvoltarea economiei locale.

Mulțumesc în mod special miniștrilor Rovana Plumb si Eugen Teodorovici pentru eforturile depuse de a veni în sprijinul vasluienilor, în acord cu întreaga politică a Guvernului USL de a-i ajuta pe români.

Îmi exprim satisfacția că Guvernul USL, pe care îl susțin alături de colegii mei în Parlamentul României, se apleacă asupra problemelor stringente ale cetățenilor acestei țări, așa cum este chiar infrastructura de apă și canal. Sper ca eforturile care să fac acum să fie cât mai rapid resimțite de vasluieni, iar cei îndrituiți să atragă acești bani să o facă într-un timp foarte scurt” a spus deputatul PSD.

Echipa A.B.

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.