Pages Menu
Categories Menu

Posted on iun. 4, 2009 in Politic | 3 comments

Deci se poate ….

…ca si in politica sa fie caractere care sa nu se vanda. Exemplul reprezentantilor opozitiei din Republica Moldova..faptul ca niciun reprezentant al opozitie nu s-a apropiat de urne, ca niciun reprezentant al opozitie nu a tradat desi era nevoie de UN SINGUR vot…este o lectie politica din care multi trebuie sa invete.

Bravo si cinste lor pentru taria de caracter, verticalitatea si devotamentul pentru cauza in care cred si pentru care isi risca inclusiv viata.

Sigur, Voronin o sa acuze din nou Romania…ca doar ii e frica de anticipate si de rezultatul acestora…daca ar fi pe bune.

Mai multe aici, aici si aici.

3 Comments

  1. Nu trebuie sa spunem hop pana nu am sarit gardul.Totul este logica si are o logica .Chiar ce nu poate intelege mintea umana are o logica.Doar are nevoie sa treaca un timp ca cineva sa descifreze misterul.
    Sa analizam.Pe langa partidul lui VORVORIN caci asa-i spun eu exista celelalte partide .Asa zise patriotice.Minciuna.Daca erau cu adevarat patriotice ar fi lasat diferentele si s-ar fi unit in lupta pt democratie,libertate etc etc.Cand esti patriot cu adevarat,adica cu inima ,sacrifici orgoliulu si miciile diferente si te unesti cu celelalte partide cu tenta patriotica.Daca ar fi facut acest lucru Vorvorin sau Pufarin ar fi avut o mai mare sau mai mica belea.Ce sa intamplat .,au iesit in strada tinerii sa lupte pt democratie.Asa zisi patrioti mari lideri au stat in umbra.Dade dade reuseste lovitura si atunci si noi hop pe tancuri si balcoane ca luptatorii din prima linie.Asta imi aminteste de 89 si marii ,,dizidenti,, dinaintea lui 89 care dupa rasturnarea situatiei au iesit precum sobolanii de prin beciuri Adevaratii nu au ajuns pt ca erau ori in temnita sau macinati de boliile temnitelor.In Basarabia a fost la fel cu diferenta ca nu au avut norocul si ajutorul extern adica ,,binecuvantarea,,Daca Vorvorin cade si vin dizidentii si ,,democratii ,,o sa fie ca la noi.Lupta vesnica pe ciolan,si putina saracie din Basarabia o sa o vanda.Si o sa o tina tot asa vreo 20 de ani ca la noi.Nimic mai mult sau mai bun.Sa nu mai punem la socoteala cum o sa-se imbogateasca ei si neamuriile lor.

    • Ion Lee Hooker
      eu cred ca totusi protestele din Moldova reflecteaza o stare de saturatie in care a ajuns societatea din R Moldova…sper sa nu ai dreptate …asa cum scrii in partea finala a msg tau.

  2. Stimata Ana as vrea si eu s nu fie asa.Dar exact asa va fi, logica nu minte.Credeti ca Revolutia din tot blocul comunist ar fi fost posibila fara acordul lui Gorbaciov.Sa nu uitam ce sa intamplat in Ceoslovakia.Toata vointa lor a fost facuta terci cu tancuriile.Daca in Basarabia s-ar fi avut acordul celor doua parti Vorvorin ar fi fost terminat la aceea revolta.Sa faca D-zeu ca Basarabienii sa-i aduca opozitia la putere.Credeti-ma ca dupa citva timp vor fi dezamagiti.De ce .pt ca se va instaura o democratie ca la noi.Adica anarhie.In Romania actuala nu exista democratie.Spuneti-mi va rog cati judecatori sant in puscariile Romanesti si eu o sa va spun cat de democratica e Romania.Sigur ca protestele din Basarabia sant o stare de saturatie si dorinta de a se implinii visurile tineriilor.Dar se va intampa exact ca la noi.Sa dam o geana in jurul nostru si sa vedem clasa politica Romaneasca in 90 la suta.Corupti,lasi,lingai,rupti de realitatea Romaniei si dureriilor Romaniilor,tradatori de neam. Credeti ca tinerii morti in 89 ar fi multumiti de ce se intampla in tara si de cei care se numesc asa zisi oameni politici indrumatori ai neamului Romanesc.Am fost langa televiziunea Romana in 89 .Nu o sa uit niciodata balta de sange a unui Roman impuscat .Era inconjurata cu acele lazi de plastic in care se transporta painea.Credeti dumneavoastra ca acel Roman ar mai muri odata daca ar vedea ce a ajuns Romania si cine o conduce .Credeti ca ar mai iesi acei tineri in strada daca ar stii cine a condus Romania si cum din 89 inclusiv acuma.Eu nu cred.Multumesc lui D-zeu ca nu am murit.

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.