Pages Menu
Categories Menu

Posted on mart. 2, 2017 in Economic, Politic, Social | 0 comments

Continuăm să respectăm fiecare promisiune făcută în fața românilor și să aplicăm punct cu punct Programul de Guvernare

Ședința de Guvern de astăzi a adus vești bune pentru agricultorii români. Ministrul Agriculturii a anunțat astăzi că a început plata subvențiilor pentru lucrările agricole, mai mult de 70% din cererile de plată depuse de fermieri fiind deja procesate. De asemenea, începând din 10 martie, va fi demarată și plata subvențiilor pentru fermierii din sectorul zootehnic. Plata subvențiilor la timp în agricultură este un angajament asumat în Programul de Guvernare. Am dovedit încă o dată că respectăm fermierii români, oferindu-le banii în momentul în care au nevoie de ei, la începutul lucrărilor de primăvară.

Tot în cadrul ședinței de astăzi, Guvernul a adoptat Hotărârea privind acordarea prestațiilor sub formă de tratament balnear pentru anul 2017. Prin sistemul organizat de Casa Națională de Pensii Publice, românii care doresc să își achiziționeze bilete de tratament balnear dispun de un buget cu 10% mai mare față de cel de anul trecut. Această măsură vine în întâmpinarea românilor care au nevoie de aceste tratamente balneare pentru îmbunătățirea sănătății lor.

Continuăm să respectăm fiecare promisiune făcută în fața românilor și să aplicăm punct cu punct Programul de Guvernare pentru care am fost votați!

http://gov.ro/ro/guvernul/sedinte-guvern/declaratii-sustinute-de-premierul-sorin-grindeanu-la-inceputul-edintei-de-guvern1488463681

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.