Pages Menu
Categories Menu

Posted on nov. 3, 2015 in Comunicate, International, Politic | 0 comments

Comisia pentru afaceri europene din Camera Deputaţilor va organiza o dezbatere pe tema “Piața unică digitală – platforma pentru cea de-a treia revoluţie industrială”

cam_dep

Comisia pentru afaceri europene din Camera Deputaţilor va organiza o dezbatere pe tema Piața unică digitală – platforma pentru cea de-a treia revoluţie industrială”

ANUNŢ DE PRESĂ

Comisia pentru afaceri europene din Camera Deputaţilor, împreună cu reprezentanţi ai instituţiilor şi asociaţiilor de profil din România, va avea marţi, 3 noiembrie 2015, o şedinţă publică pe tema ”Piaţa unică digitală – platforma pentru cea de-a treia revoluţie industrială”. Şedinţa va avea loc în intervalul orar 13:00 – 16:00, la sala ”Drepturile Omului” din Palatul Parlamentului (nivel P).

În cadrul conferinţei vor fi dezbătute implicaţiile schimbărilor generate de progresele digitale în toate domeniile vieţii economice şi sociale precum şi motivele pentru care este necesară o piaţă unică digitală. „Beneficiile pieţei unice digitale sunt multiple. Servicii de telecomunicaţii mai bune şi acces la internet, protecţie mai bună a consumatorilor pentru cumpărăturile online, preţuri de livrare mai mici, servicii e-guvernare mai eficiente, standarde înalte de protecţie a datelor, reguli mai clare pentru vânzările transfrontaliere, o mai mare interoperabilitate pentru dezvoltarea mai rapidă a produselor şi serviciilor, un mediu de stimulare a creativităţii”, a declarat Ana Birchall.

Presa este invitată să participe la eveniment. Accesul reprezentanţilor mass-media acreditaţi la Camera Deputaţilor se face pe la intrarea S2. Jurnaliştii care doresc să participe la şedinţa publică şi nu sunt acreditaţi la Parlament, sunt rugaţi să trimită o cerere de acreditare temporară, fie prin fax la 021-312.08.27, fie prin e-mail la adresa [email protected].

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.