Pages Menu
Categories Menu

Posted on sept. 18, 2016 in Comunicate, Economic, International, Politic | 0 comments

Comisia pentru afaceri europene din Camera Deputaților organizează luni două întrevederi pentru a analiza situaţia absorbţiei fondurilor europene

AB_official

Comisia pentru afaceri europene din Camera Deputaților organizează luni două întrevederi pentru a analiza situaţia absorbţiei fondurilor europene

ANUNȚ DE PRESĂ

 

Comisia pentru afaceri europene din Camera Deputaților a invitat, luni, 19 septembrie a.c., reprezentanţii grupului experților în Programul Operațional Capital Uman (POCU) şi reprezentanţii Coaliției Naționale pentru Modernizarea României la două întrevederi pentru a analiza problemele întâmpinate de beneficiarii și persoanele care lucrează în implementarea proiectelor cu fonduri europene şi soluţiile propuse pentru îmbunătăţirea absorbţiei banilor europei. Întrevederile vor avea loc începând cu ora 11:00 și, respectiv, ora 13:00, la sala de ședințe a Comisiei pentru afaceri europene.

“Reprezentanţii grupurilor și asociațiilor care lucrează în implementarea proiectelor cu fonduri europene au transmis o serie de îngrijorări faţă de situaţia din prezent în cazul mai multor Programe Operaţionale şi, în general, faţă de evoluţiile în gestiunea şi absorbţia fondurilor europene. De aceea, am stabilit să avem aceste întâlniri la nivelul Comisiei pentru afaceri europene, comisie care analizează și evaluează situația absorbției fondurilor europene în baza mandatului primit din partea Biroului Permanent al Camerei Deputaților, pentru a putea identifica cele mai bune soluţii în fiecare caz, dar şi mijloacele prin care banii europeni devin într-adevăr o şansă pentru dezvoltarea şi modernizarea României”, a declarat preşedintele Comisiei pentru afaceri europene, Ana Birchall, în contextul întâlnirilor anunţate la nivelul comisiei.

Presa este invitată să participe la întâlniri. Accesul reprezentanților mass-media acreditați la Camera Deputaților se face pe la intrarea S2. Jurnaliștii care doresc să participe la ședințele publice și nu sunt acreditați la Parlament, sunt rugați să trimită o cerere de acreditare temporară, fie prin fax la 021-312.08.27, fie prin e-mail la adresa [email protected].

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.